Acasă Uncategorized Titluri de carti vechi care se vand rapid

Titluri de carti vechi care se vand rapid

Potrivit reprezentantilor site-ului www.anticariat-carti.com , la anunturile de tipul “cumpar carti de orice fel”, reactioneaza pozitiv o multime de persoane dornice sa isi vanda volumele din colectia personala.

anticariat care cumpara carti

Unii cititori prefera cartile noi din librarii. Altii, in schimb, sunt in cautarea unor carti vechi si rare pe care sa le adauge colectiei lor din biblioteca. Colectionarii de carti stiu unde sa gaseasca titluri de carti vechi si foarte bine intretinute, iar cei care le detin stiu ca le pot vinde reprezentantilor unui anticariat care cumpara carti la un pret foarte bun, cu plata pe loc.

Potrivit reprezentantilor site-ului www.anticariat-carti.com , la anunturile de tipul cumpar carti de orice fel”, reactioneaza pozitiv o multime de persoane dornice sa isi vanda volumele din colectia personala.

Carti vechi pe care care se vand foarte repede

Reprezentantii anticariatului care cumpara carti de la persoane fizice si juridice, deopotriva, cunosc importanta anului aparitiei cartilor, dar si a titlului acestora. O carte veche si bine intretinuta, cunoscuta pe plan national si international, se va vinde mult mai repede si la un pret cu mult mai bun, in comparatie cu o carte editata recent pe care nu multi cititori au lecturat-o.

Maitreyi, de exemplu, scrisa de Mircea Eliade, este o carte foarte apreciata de cititori de toate varstele. Maitreyi este un volum deosebit care transporta cititorii pe taramurile indepartate ale Indiei, prezentand o minunata poveste de dragoste. Aceasta carte se bucura de atentia celor carora le place sa citeasca si sunt dispusi sa cumpere carti.

Pe de alta parte, o alta carte care se vinde foarte bine este O mie noua sute optzeci si patru, scrisa de George Orwell, care descrie mecanismele de control in masa aplicate cu perseverenta, valabile chiar si in ziua de astazi, un roman care a stat la baza ueni celebre ecranizari si care se vinde bine.

Batranul si Marea este un roman scris de Ernest Hemingway, un roman vechi care se vinde foarte repede. Ast roman ofera istoria unui om incercat de soarta, dar care crede ca va putea reusi si chiar reuseste. Romanul a primit chiar si premiul Nobel pentru literatura si premiul Pulitzer.

Anticariat care cumpara carti | cumpar carti de orice fel | www.anticariat-carti.com

cumpar carti de orice fel

O alta carte veche care se vinde bine este Portretul lui Dorian Grey, de Oscar Wilde, care a starnit numeroase scandaluri si controverse, insa este inclusa in topul celor mai celebre carti de citit intr-o viata.

Cei care au acasa romanul Don Quijote de la Mancha de Miguel de Cervantes in original sau intr-o versiune reeditata, si doresc sa il vanda, trebuie sa stie ca vor obtine un pret bun pentru el din partea reprezentantilor anticariatului. Desi a aparut pentru prima data in anul 1605, este inca foarte apreciat si cautat de cititori din toate colturile lumii. Romanul este o capodopera a literaturii universale si este tradus in peste 50 de limbi.