Acasă Magazine Online Cardiotocograful – un dispozitiv medical esential pentru monitorizarea fetala

Cardiotocograful – un dispozitiv medical esential pentru monitorizarea fetala

Un furnizor de incredere atat pentru viitorii parinti, pentru persoanele care tin la sanatatea celor dragi, cat si pentru medici si cabinetele medicale este Med-Tehnica.ro.

Perioada sarcinii este cea mai frumoasa, dar si una dintre cele mai incarcate de emotii si griji cu care se confrunta o viitoare mama. De la primele batai de inima, auzite prin intermediul unui ecograf sau a unui cardiotocograf, emotiile sunt coplesitoare, iar viitoarea mamica incepe sa isi faca griji despre evolutia si sanatatea fatului, dar si planuri legate de momentul in care il va vedea pentru prima data.

De aceea este recomandat ca gravida sa mearga regulat la controale, sa efectueze analizele solicitate de medicul ginecolog care urmareste evolutia sarcinii, dar si recomandarile acestuia, care difera in functie de evolutia sarcinii, precum si de la un caz la altul. Totusi, momentul ecografului este unul extrem de asteptat deoarece, prin intermediul acestuia viitorii parinti au posibilitatea de a-si vedea bebelusul care se afla inca in pantece. In plus, prin intermediul acestuia, medicul poate masura si observa evolutia bebelusului de la un control la altul.

Cardiotocograful sau testul fetal non-stres

Un furnizor de incredere atat pentru viitorii parinti, pentru persoanele care tin la sanatatea celor dragi, cat si pentru medici si cabinetele medicale este Med-Tehnica.ro. Cu o gama extrem de vasta de produse, pornind de la aparatura medicala si accesorii profesionale sau destinate igrijirii de acasa, pana la mobilier medical si uniforme medicale, echipa de specialisti Med Tehnica ofera clientilor solutii complexe si de calitate, colaborand cu firme de renume in domeniul medical.

Cardiotocograf | perna antireflux | Med-Tehnica.ro

cardiotocograf

Prin urmare, cardiotocograful, care este folosit, de obicei in cel de-al treilea trimestru, pentru monitorizarea batailor cordului fetal (sau testul fetal non-stres – NST), poate fi gasit la frunizorul mai sus amintit la un pret competitiv, avand la dispozitie o echipa de specialisti cu know-how, care pot recomanda cele mai potrivite solutii.

Bucuria venirii pe lume a unui bebelus este imensa si inca din primele luni de sarcina, gravida incepe sa faca o lista cu lucrurile necesare momentului cel mai astepta – nasterea – precum si cel in care noul membru al familiei ajunge acasa. Daca aceasta lista incepe cu lucruri esentiale ingrijirii precum scutece, hainute, patut, aceasta cuprinde si obiecte ce tin de sanatatea si buna-starea bebelusului, cum ar fi lapte praf, suplimente (vitamina D3), ceai anti-colici sau perna antireflux.