Acasă Magazine Online Carucior rulant: ce variante ai la dispozitie?

Carucior rulant: ce variante ai la dispozitie?

Acestia merita sansa de a dovedi cat de puternici si determinati sunt, iar Magazinulortopedic.ro ii sustine

Inainte de a face o investitie intr-un carucior rulant, indivizii trebuie sa stie care sunt variantele pe care le au la dispozitie, pentru ca astfel vor putea alege mult mai usor modelul potrivit pentru ei. In prezent exista o gama larga de carucioare, care au fost create de specialisti in domeniu din materiale de calitate si vin in intampinarea nevoile personale ale pacientilor. In acest articol sunt prezentate principalele categorii din care utilizatorii pot alege!

Active

Printre cele mai cunoscute tipuri de carucioare rulante se numara cele active. Ele contribuie in mod activ la dobandirea independentei utilizatorilor si sunt disponibile in mai multe dimensiuni, tocmai pentru ca persoanele cu dizabilitati sa le poata alege pe cele care li se potrivesc.

De exemplu, spatarele pliabile si axele care sunt prevazute cu deblocare rapida usureaza in mod considerabil transportul cu trenul ori cu masina. Cei care isi doresc, pot alege chiar si modele cu functii suplimentare, asa cum sunt cele cu manere detasabile, suporturi rigide pentru picioare sau suporturi rabatabile, care se pot strange sau deschide ori de cate ori este nevoie.

Ortopedice

In ceea ce priveste scaunele rulante ortopedice, ele sunt recomandate pentru persoanele care au probleme in a se deplasa atat in interior, cat si in exterior. Chiar daca astfel de modele nu sunt la fel de simplu de folosit ca cele din prima categorie, ele sunt excelente cand vine vorba despre sprijinul picioarelor, dar si modul in care pot fi tinute mainile pe cotierele reglabile pe inaltime ori chiar detasabile. Mai mult, datorita axului rotilor, care este prevazut cu deblocare rapida, scaunele sunt foarte usor de montat, dar si de demontat.

Carucior rulant | MagazinulOrtopedic.ro

carucior rulant

Carucior rulant sport

Indivizii care isi doresc sa practice in continuare sporturi, pentru a-si recapata increderea in fortele proprii au posibilitatea de a-si achizitiona un carucior rulant sport. Astfel de dispozitive ofera pacientilor o mobilitate sporita si capacitatea de a se deplasa mai usor atunci cand intreprind activitati fizice mai complexe. De exemplu, exista scaune rulante excelente pentru practicarea baschetului sau a tenisului.

Datorita modului in care tehnologia a evoluat, cei cu probleme locomotorii pot depasi astazi mult mai usor situatiile in care se afla si au libertatea de a-si achizitiona dispozitive medicale cu ajutorul carora sa devina independenti in activitatile lor de zi cu zi! Acestia merita sansa de a dovedi cat de puternici si determinati sunt, iar https://www.magazinulortopedic.ro ii sustine!