Acasă Uncategorized Laptisorul de matca – beneficii pentru organism

Laptisorul de matca – beneficii pentru organism

Laptisorul de matca intareste sistemul imunitar, echilibreaza nivelul colesterolului, imbunatateste vitalitatea si bunastarea mentala

laptisorul de matca

Laptisorul de matca intareste sistemul imunitar, echilibreaza nivelul colesterolului, imbunatateste vitalitatea si bunastarea mentala.

Acesta este un super aliment de origine naturala. Are multe indicatii terapeutice fiind potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Este un produs 100% natural, produs de albine. Aportul de laptisor de matca inseamna nu numai supravietuire, ci si o buna crestere, vitalitate si capacitate de reproducere.

Laptisorul de matca are un efect stimulator asupra sistemului nervos. Imbunatateste concentratia organismului si nivelurile de energie.

Cantitatea de substante nutritive are un efect de intarire asupra organismului pentru a lupta impotriva agresorilor externi. De asemenea, are proprietati antivirale, antibacteriene si antifungice, ceea ce il face extrem de util in sezonul rece.

Laptisorul de matca este un supliment excelent pentru imbunatatirea sanatatii mintale si a starii de spirit. Este potrivit in cazuri de depresie, oboseala sau slabiciune.

Recomandat in faza de crestere, atat la copii, cat si la adolescenti. Luarea acestuia in copilarie are un alt avantaj valoros – imbunatateste pofta de mancare.

Unul dintre cele mai valoroase beneficii ale laptisorului de matca este acela ca ajuta la reducerea nivelului de lipide din sange. Acest lucru se explica prin faptul ca stimuleaza circulatia sangelui.

Dupa cum se stie, atunci cand nivelurile de colesterol rau (LDL) sunt reduse si controlate, riscul de boli cardiovasculare scade, de asemenea.

Utilizarea acestuia este recomandata pentru oboseala cronica si anemie. Imbunatateste oxigenarea celulara si astfel corpul este incarcat cu energie si putere. O cantitate mica din acest dar al naturii este suficienta pentru o buna sanatate si vitalitate.

Laptisorul de matca este un excelent adjuvant in tratamentul tulburarilor hormonale la femei. La barbati, acesta, precum si alte produse apicole, au un efect bun asupra infertilitatii si impotentei, deoarece promoveaza productia de testosteron.

Asadar, laptisorul de matca este fara indoiala un remediu natural excelent si unul dintre acei pasi mici care contribuie la realizarea unei vieti mai bune pentru care corpul, cu siguranta va multumi.