Acasă Magazine Online Ce trebuie sa stii despre utilizarea unui scaun cu rotile?

Ce trebuie sa stii despre utilizarea unui scaun cu rotile?

Pe site-ul magazinului cu echipamente medicale, MagazinulOrtopedic.ro, clientii pot analiza gama diversificata pusa la dispozitie

scaun cu rotile

Pentru a profita din plin de functiile unui scaun cu rotile este necesar ca persoana imobilizata sa stie cum sa il utilizeze. La achizitionarea sa, personalul calificat de la Magazinul Ortopedic va oferi toate sfaturile necesare modului de utilizare a acestui dispozitiv medical.

Un scaun cu rotile este folosit adesea de persoanele varstnice, care nu mai au suficienta putere pentru a se deplasa, dar si de cei care sufera anumite interventii chirurgicale in urma unor accidente si au nevoie de recuperare.

Pe site-ul magazinului cu echipamente medicale, www.magazinulortopedic.ro, clientii pot analiza gama diversificata pusa la dispozitie. De aici se poate achizitiona si o saltea antiescare sau alte dispozitive de mers. Toate sunt foarte calitative si au preturi accesibile pentru toata lumea.

Cum se utilizeaza un scaun cu rotile? Sfaturi

Utilizarea unui scaun cu rotile necesita multa atentie. Se recomanda verificarea inainte de a fi folosit daca exista anumite fisuri sau daca anvelopele sunt in forma corecta si prezinta presiunea corespunzatoare. De asemenea, ingrijitorii persoanelor ce urmeaza a folosi scaunul cu rotile trebuie sa verifice si franele.

In momentul in care persoana imobilizata se aseaza pe scaunul cu rotile, acesta trebuie sa aiba franele blocate in ambele parti. Altfel, exista riscul rasturnarii scaunului si isi poate face aparitia un accident destul de neplacut. Inca un aspect important: scaunul trebuie sa fie pe un teren plat!

Achizitionarea unui scaun cu rotile necesita atentie!

Atunci cand se achizitioneaza un scaun cu rotile, clientii trebuie sa tina cont de mai multe aspecte, cum ar fi: dimensiune, suporturi pentru picioare, spatar, cotiere si bineinteles aspect. Este foarte important ca dispozitivul medical sa satisfaca toate nevoile celui care urmeaza sa il foloseasca.

Scaun cu rotile | Saltea antiescare | MagazinulOrtopedic.ro

saltea antiescare

Altfel, poate crea un disconfort de fiecare data cand este utilizat. De aceea este importanta o atentie sporita atunci cand se achizitioneaza. Personalul calificat de la Magazinul Ortopedic va ajuta clientii sa faca cea mai buna alegere.

Atentie si la materialul din care este realizat scaunul cu rotile! Materialele trebuie sa fie cat mai solide si cat mai rezistente. In acest fel, dispozitivul va putea fi folosit pe o perioada lunga de timp.