Acasă Magazine Online 3 aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi caloriferul de...

3 aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi caloriferul de baie

Nimeni nu isi doreste sa aiba o baie in care sa fie mai tot timpul frig, mai ales in timpul sezonului rece. Tocmai din acest motiv, achizitionarea unui calorifer modern care sa fie montat direct pe verticala se dovedeste a fi varianta cea mai buna, pentru obtinerea confortului termic dorit.

Pentru achizitionarea unor calorifere bai care sa fie cat mai utile, multe persoane opteaza pentru cele moderne, pe care isi pot aseza prosopul sau hainele. Astfel, atunci cand ies din cada, au ocazia de a se imbraca in haine deja incalzite si de a se usca prin intermediul unui prosop pufos si cald. Principalele aspecte care merita mentionate despre caloriferele de bai sunt amintite in cele ce urmeaza.

  • Stilul baii

Alegerea caloriferului potrivit trebuie sa fie efectuata tinandu-se cont, in acelasi timp, de stilul baii. Desi radiatoarele clasice pot fi achizitionate la preturi avantajoase, majoritatea cumparatorilor au inceput sa isi indrepte atentia tot mai mult catre caloriferele din aluminiu, special concepute pentru baile moderne. De regula, acestea pot fi integrate cu usurinta si intr-un spatiu ingust.

  • Culoarea caloriferului

Inainte de alegerea modelului si a culorii caloriferului, este recomandat sa se tina cont si de nuantele predominante in baie. De regula, nuanta de alb este cea care se potriveste cu succes la orice stil de amenajare, indiferent de nuantele predominante, completand armonios mica oaza de liniste. Cu toate acestea, pentru a iesi in evidenta, se pot folosi si calorifere in nuante de gri antracit sau carbune.

Calorifere bai | calorifere din aluminiu | eCalorifere.ro

Calorifere bai

  • Mascarea caloriferului

In cazul in care in caloriferul achizitionat nu este pe placul cumparatorului, acesta poate sa opteze pentru folosirea unei masti cu ajutorul careia sa-l ascunda. Din fericire, la eCalorifere.ro sunt disponibile o multime de modele atractive care sunt special concepute pentru a fi pe gusturile mai multor persoane.

In concluzie, cei care sunt in cautarea caloriferului potrivit pentru propria baie pot lua in considerare cele 3 aspecte mentionate anterior, pentru o achizitie potrivita. Pe langa scopul principal, acela de a asigura o temperatura adecvata in incapere, radiatorul trebuie sa corespunda si criteriilor estetice.