Acasă Magazine Online It-sh iti pune la dispozitie calculatoare refurbished de calitate!

It-sh iti pune la dispozitie calculatoare refurbished de calitate!

Pe site-ul companiei It-Sh.ro poate fi analizata intreaga gama de dispozitive, fiecare avand o mica descriere cu informatiile importante

calculatoare refurbished

It-sh este un magazin online care comercializeaza nu numai calculatoare refurbished, ci si alte echipamente it second-hand, cum ar fi laptop-uri, monitoare, servere, imprimante si multe altele.

Calitatea serviciilor este una superioara, motiv pentru care multi clienti aleg acest magazin atunci cand isi doresc achizitionarea unor produse second-hand performante. Pe site-ul companiei www.it-sh.ro poate fi analizata intreaga gama de dispozitive, fiecare avand o mica descriere cu informatiile importante.

Ce inseamna calculatoare refurbished?

De multe ori termenul „refurbished” este inteles gresit. Un calculator refurbished nu inseamna ca a fost un calculator folosit o perioada lunga de timp.

Unul dintre cele mai intalnite motive pentru care clientii renunta la calculator este ca le-a atras atentia un alt model. Cei care achizitioneaza calculatoare refurbished, cumpara si monitoare sh. Important de retinut despre calculatoarele refurbished este ca acestea sunt dispozitive aproape noi.

Brand-uri de calculatoare refurbished vandute des de compania It-sh

Calculatorul refurbished HP 8000 Elite MT este unul dintre cele mai vandute calculatoare. Pretul sau este de 644 de lei. Tipul de procesor este Core 2 Quad Q9550, cu 4 nuclee. In ceea ce priveste specificatiile CPU, acestea sunt: 2.83 Ghz, 12MB Cache, 1333Mhz FSB. Capacitatea RAM este 8 GB, cu tipul de memorie DDR3, iar capacitatea HDD este de 250 GB, cu interfata S-ATA.

Calculatoare refurbished | Monitoare sh | It-Sh.ro

monitoare sh

Calculatorul refurbished Dell Optiplex 7020 SFF este un alt model vandut destul de des de magazinul It-sh, la pretul de 899 de lei. Tipul de procesor este Core i5-4460 generatia a 4-a, cu 4 nuclee, iar specificatiile CPU sunt 3.20Ghz pana la 3.40GHz, 6MB Smartcache.

Capacitatea RAM este de 8 GB, cu tipul de memorie DDR3, iar capacitatea SSD este de 128 GB cu interfata S-ATA. Placa video este integrata, iar tipul de unitate optica este DVD-RW. Sistemul de operare al acestui calculator refurbished este Windows 10 Home. Dispozitivul prezinta o garantie de 24 de luni.