Acasă Magazine Online Clorinarea apei si efectele acestei proceduri

Clorinarea apei si efectele acestei proceduri

Astazi, nimeni nu ia un recipient de clor si il toarna in apa, ci exista statii de clorinare apa care ofera diferite dozaje in functie de gradul de contaminare al apei. Mai mult, acest obicei de a curata apa in profunzime se extinde si in cazul mai multor domenii

clorinarea apei

Clorinarea apei si efectele acesetei proceduri

In fiecare zi, milioane de oameni beau apa clorinata de la robinet. Clorul este utilizat pentru a mentine apa curata, dezanfectand-o, ucigand germenii si face o treaba minunata in eliminarea celor mai multi agenti patogeni care traiesc in mediul lichid.

Atunci cand clorul a fost introdus pentru prima data in apa, acesta a redus rapid raspandirea bolilor. Aceasta practica a facilitat potabilizarea apei din orase si pastrarea in siguranta a cetatenilor. Acum, se pare ca aceste progrese au venit la pachet cu un pret. In timp ce se cunosc beneficiile pe care le-a adus clorul, este cazul ca oamenii sa se protejeze de efectele nocive pe care surplusul de clor le are pentru sanatate.

Oamenii s-au luptat mult timp cu variate afectiuni care s-au raspandit prin apa, inclusiv boli precum holera, dezinteria si tifosul. Cand oamenii de stiinta au descoperit ca adaugarea de clor in cantitati mici in apa potabila ar putea distruge bacteriile si microbii, s-au folosit de acest lucru pentru a opri raspandirea acestor boli. In 1897, Maidstone din Anglia a devenit primul oras in care apa orasului a fost tratata cu clor. Curand dupa aceea, ideea s-a raspandit in SUA. Astazi, clorinarea este cea mai obisnuita metoda de tratare a apei la nivel mondial.

Astazi, nimeni nu ia un recipient de clor si il toarna in apa, ci exista statii de clorinare apa care ofera diferite dozaje in functie de gradul de contaminare al apei. Mai mult, acest obicei de a curata apa in profunzime se extinde si in cazul mai multor domenii, asa ca orice proprietar de piscina privata sau publica, trebuie sa aiba la indemana o modalitate de a clorina apa.

Statii de tratare apa | clorinare apa | www.hidroinstal.ro

statii de tratare apa

Statii de tratare apa de foarte buna calitate, la preturi corecte si alte servicii suplimentare, puteti gasi accesand www.hidroinstal.ro. Contactand echipa HidroInstal puteti beneficia chiar si de consultanta in domeniu!

HidroInstal este o companie care ofera clientilor solutii de potabilizare a apei, dar si instrumentele prin care obiectivele propuse sa fie atinse. Clientii pot beneficia atat de produse precum statii, cartuse, echipamente si accesorii de decontaminare a apei, cat si de sfaturi utile si servicii de mentenanta!