Acasă Uncategorized Unde pot vinde cartile vechi si rare?

Unde pot vinde cartile vechi si rare?

Din toate cartile vechi, cele rare si cu autograf sunt cele mai bine platite si apreciate de catre personalul CumparCarti.ro

cartile vechi

Specialistii in achizitii de carti vor aprecia cu siguranta cartile vechi si rare si vor exprima acest lucru prin evaluarea efectuata si suma de bani pe care o ofera.

Evaluatorii trimisi de anticariate la domiciliul clientilor se vor dovedi mai mult decat dispusi sa ofere un pret bun pe cartile vechi si rare pe care le primesc de la clienti. Din toate cartile vechi, cele rare si cu autograf sunt cele mai bine platite si apreciate de catre personalul CumparCarti.ro.

Motive pentru care specialistii in achizitii de carti ofera un pret bun pe cartile vechi si rare

Cartile vechi si rare sunt mai bine platite pentru ca sunt imposibil de gasit altfel decat in colectiile colectionarilor. De asemenea, cartile cu autograf sunt foarte apreciate de catre cumparatorii de carti vechi pentru ca au “amprenta” creatorului, fiind pretuite pentru plusul personal si valoros pe care il ofera.

Paginile ingalbenite, mirosul de vechi, amprenta autorului sunt, dincolo de continut motive pentru care cartile vechi sunt foarte cautate.

Cele mai importante motive pentru care evaluarea gratuita facuta in urma contactarii echipei ce a postat anunturi precum cumpar carti vechisunt, asadar:

  • valoarea mare a cartilor vechi;
  • imposibilitatea de a fi gasite pe piata, unicitatea lor pentru ca exista numai cateva volume disponibile;
  • continutul important;
  • pretiozitatea cartilor vechi;
  • capodopere ale literaturii sau stiintelor de valoarea carora se pot bucura mai multi colectionari.

Cumpar carti vechi | Achizitii de carti | CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

O carte cu autograf, spre exemplu, transmite dincolo de continutul sau, emotii, fiind valoroasa pentru ca are o amprenta personala a autorului. Sume mari de bani sunt oferite si pentru cartile vechi in stare buna, pentru ca nu poate fi vorba de o stare perfecta, intrucat timpul isi pune amprenta asupra hartiei.

In concluzie, autograful si raritatea sporesc valoarea unei carti, iar cartile vechi si rare sunt corect platite de reprezentantii unui anticariat care se ocupa de achizitionarea cartilor in vederea reconditionarii acestora si repunerii lor in vanzare.