Acasă Servicii Diverse Te intrebi daca anticariatele fac achizitii de carti horror?

Te intrebi daca anticariatele fac achizitii de carti horror?

Care sunt autorii de carti horror apreciati de evaluatorii in achizitii carti?

anticariate care cumpara carti

Raspunsul este da, anticariatele fac achizitii de carti horror. Foarte multi cititori isi cumpara carti horror pe care, dupa ce le citesc, le uita in biblioteca. Unele carti merg citite si a doua oara, insa o carte horror parca nu mai produce aceleasi sentimente de teama si aceeasi curiozitate daca este citita si a doua oara. De aceea, posesorii de carti horror aleg sa le vanda anticariatelor. Anticariat-Carti.com este unul dintre ele si achizitioneaza nu numai carti horror, ci si din alte domenii, cum ar fi carti politiste, psihologie, SF, de copii, carti de actiune si multe altele. Daca volumele de carti se afla intr-o stare buna, atunci evaluatorii vor oferi un pret foarte bun.

Genul horror este o nisa a literaturii universale, asa ca multe anticariate care cumpara carti isi doresc sa gaseasca in bibliotecile proprietarilor carti horror, atat vechi cat si mai noi.

Care sunt autorii de carti horror apreciati de evaluatorii in achizitii carti?

Maestrul groazei, Stephen King este autorul a 87 de carti, majoritatea bestselleruri la nivel mondial. Cel mai recent roman al sau, If It Bleeds, poate fi chiar cea mai buna lucrare a sa din istorie. De asemenea, alti favoriti din ultimul deceniu au fost The Outsider, Bazaar of Bad Dreams, Finders Keepers si Mr. Mercedes.

Clive Barker este autorul cel mai bine vandut la nivel mondial al Books of Blood si numeroase romane, inclusiv Imajica, The Great, Secret Show, Sacrament si Galilee. Pe langa munca sa de romancier si scriitor de nuvele, el ilustreaza, scrie, dirijeaza si produce piese de teatru.

Dean Koontz, autorul multor bestselleruri, locuieste in California de Sud alaturi de sotia sa, Gerda. Exista cateva carti grozave ale acestui autor: Watchers si Ashley Belle.

Achizitii de carti | anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

achizitii de carti

Anne Rice este autoarea a peste 30 de carti horror. Cronicile Vampirilor si Printul LeStat o vor face intotdeauna un membru permanent in topul listei autorilor „horror”.

Un alt britanic de adaugat pe lista, Ramsey Campbell este un scriitor englez considerat de un numar de critici drept unul dintre marii maestri ai fictiunii horror.