Acasă Diverse Ce servicii ofera vopsitoria de metale?

Ce servicii ofera vopsitoria de metale?

La StudioMetal.ro procesul de vopsire a metalelor feroase este unul extrem de simplu

Vopsitoria de metale este perfecta pentru a preveni ruginirea rapida atunci cand aerul din exterior sau din interior este umed. Pentru ca vopseaua sa aiba aderenta, este esential ca suprafata sa fie pregatita corespunzator, curatata de praf, grasimi sau alte bacterii. Daca nu se efectueaza acest lucru, nu vor da rezultate bune nici macar vopselele de inalta calitate.

Etapele de urmat la vopsitoria de metale

Prima cauza pentru care vopseaua nu rezista consta in pregatirea defectuoasa a suprafetei. Otelul si fierul sunt doua dintre cele mai folosite metale, iar pentru a asigura rezistenta acestor suprafete impotriva ruginei si coroziunii, trebuie respectate cateva etape.

Suprafata metalului trebuie curatata bine inainte de a fi vopsita si apoi trebuie uscata. Este necesara evitarea expunerii directe la radiatiile solare, ceata, vant, ploaie. In situatiile in care suprafata prezinta rugina, metalele trebuie curatate de rugina total sau partial.

Astfel, se pot solicita doua tipuri de curatare: curatare mecanica si curatare chimica de rugina. Primul tip de curatare utilizeaza masina de polizat, iar cel de-al doilea foloseste un inhibitor de rugina care contine acid fosforic.

Dupa aceasta etapa, metalul trebuie protejat de aparitia ruginii, folosindu-se un grund pentru metal, care se va aplica cu pensula intr-un strat gros. Apoi se va aplica vopseaua pentru metal, prin pulverizare, cu pensula sau cu rola.

Vopsitoria de metale | StudioMetal.ro

vopsitoria de metale

Pentru ca protectia metalului sa fie una longeviva, se recomanda aplicarea a doua straturi groase, fiind necesara uscarea dupa aplicarea fiecarui strat. In cazul in care suprafetele metalica nu vor fi expuse, vopseaua se va putea aplica direct dupa ce a fost curatata rugina.

La StudioMetal.ro procesul de vopsire a metalelor feroase este unul extrem de simplu. Piesele vor fi curatate si degresate, astfel incat sa nu existe denivelari sau impuritati. Vopseaua nu va avea nevoie de solventi, deoarece este ca o pulbere fina care va avea aderenta pe constructiile metalice.

Apeland la aceste servicii, persoanele vor beneficia de vopsirea tuturor pieselor in camp electrostatic, un procedeu profesionsist cu ajutorul caruia piesele vor fi vopsite uniform si calitativ, raportul calitate-pret fiind unul foarte avantajos pentru toti clientii.