Acasă Uncategorized Sezonul de vara si ingrijirea corecta a unghiilor

Sezonul de vara si ingrijirea corecta a unghiilor

La Joya Salon, salon de infrumusetare in sector 1, puteti avea parte de servicii de calitate in ceea ce priveste unghiile, insa si de alte servicii care contribuie la frumusetea exterioara deplina.

Sezonul de vara si ingrijirea corecta a unghiilor

Ingrijirea si intretinerea corecta a unghiilor este intotdeauna o necesitate, dar activitatile de vara, cum ar fi inotul, gradinaritul si calatoriile, necesita o altfel de rutina. Iata cateva sfaturi de la specialistii in frumusetea unghiilor pe care-i puteti gasi la salonul de manichiura in sector 1, Joya Salon!

Daca va pregatiti pentru o zi la piscina, un strat de protectie suplimentara aplicat pe unghii ar fi o idee buna. Expunerea prelungita la apa si clor poate slabi si usca foarte mult unghiile si cuticulele. Din acest motiv ar trebui sa aplicati pe cuticule niste ulei, insa aceasta procedura ar trebui repetata in fiecare zi, indiferent daca mergeti sau nu la piscina.

In timp ce desfasurati activitati in curte sau in gradina, ar fi bine sa va protejati mainile si, implicit, unghiile. In plus fata de protejarea unghiilor de aschiere, purtarea manusilor va mentine cuticulele hidratate, prevenind uscarea si ruperea lor.

Vara este un spectacol al unghiilor colorate, indiferent daca este vorba despre unghiile mainilor sau cele ale picioarelor. Pentru ca spectacolul sa fie deplin si pentru a minimiza daunele care pot aparea, aplicati crema hidratanta pe picioare si unghii dupa fiecare dus. Pastrati crema la indemana chiar si pentru calatorii. Daca planurile de vara implica deplasari frecvente pe calea aerului, este important sa aveti unghiile hidratate. Oxigenul din avion provoaca uscare excesiva, asa ca un crema sau un ulei hidratant poate fi aplicat cu succes inainte de decolare.

Poate ca cel mai bun sfat cu privire la unghii si vara este acela de a nu petrece prea mult timp la soare. Stim cu totii ca prea mult soare poate afecta pielea, dar expunerea la UV poate, de asemenea sa afecteze unghiile distrugandu-le structura si, implicit, posibilitatea de a avea o manichiura perfecta.

Salon de manichiura in sector 1 | salon de infrumusetare in sector 1 | joyasalon.ro

salon de infrumusetare in sector 1

Ideal ar fi sa pastrati unghiile sanatoase din interior spre exterior. Beneficiile apei si ale hidratarii sunt bine cunoscute tuturor, la fel cum sunt cunoscute si beneficiile fructelor si legumelor de sezon consumate in stare proaspata. Toate acestea contribuie la pastrarea unor unghii sanatoase si gata de o manichiura perfecta pentru vara.

La Joya Salon, salon de infrumusetare in sector 1, puteti avea parte de servicii de calitate in ceea ce priveste unghiile, insa si de alte servicii care contribuie la frumusetea exterioara deplina. Programari puteti face telefonic sau online, accesand joyasalon.ro!