Top cele mai scumpe masini din lume

La Voiture Noire de la Bugatti – 19 milioane de dolari

Cea mai scumpa masina care a fost vanduta vreodata este La Voiture Noire a lui Bugatti. Vanduta pentru un pret enorm de 19 USD, masina are un motor cu 16 cilindri si grila frontala marca Bugatti. La Voiture Noire a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, unde a fost vanduta la pretul record. Masina are o viteza maxima de 261 km / h.

Koenigsegg CCXR Trevita – 4,8 milioane de dolari

Costand mai mult decat  un apartament,  aceasta  masina foloseste o solutie unica de fibre numita Koenigsegg Proprietary Diamond Weave care transforma fibra de la negru intr-un alb superb sau argintiu, oferind corpului un aspect stralucitor de diamant. Mai mult decat atat, Koenigsegg este echipata cu un motor V8 de 4,8 litri, cu o capacitate totala de 1,004 cai putere care permite depasirea cu usurinta a altor autovehicule pe autostrada. Doar doua modele au fost fabricate, ceea ce determina sa fie una dintre cele mai rare si exclusiviste masini detinute.

Lamborghini Veneno Roadster – 4,5 milioane de dolari

Lamborghini Veneno Roadster este un model auto echipat cu un motor V12 de 6.5 litri, care ii permite sa ajunga la 60 km/ h in doar 2.9 secunde!! Aceasta masina iconica combina puterea cu usurinta de a sofa, special oferita celor care indraznesc sporturile cu adrenalina. In mod cert, acest autovehicul ii ofera soferului sentimentul inexprimabil de a zbura pe sosea!

Lykan Hypersport – 3,4 milioane de dolari

Lykan HyperSport este, de asemenea, cunoscut ca primul automobil sport arab. Aceasta masina redefineste luxul, fiecare dintre farurile cu LED-uri fiind acoperit fie cu diamante, fie cu pietre pretioase sau semi-pretioase. Creatorii masinii sustin ca masina poate junge de la 0 – 100 km/ h in doar 2.8 secunde !! Masina a fost prezenta si in filmul american de actiune Furious 7 si face parte si din flota luxoasa a politiei din Abu Dhabi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here