Acasă Uncategorized Top cele mai scumpe masini din lume

Top cele mai scumpe masini din lume

Cea mai scumpa masina care a fost vanduta vreodata este La Voiture Noire a lui Bugatti. Vanduta pentru un pret enorm de 19 USD, masina are un motor cu 16 cilindri si grila frontala marca Bugatti.

masini scumpe

Top cele mai scumpe masini din lume

La Voiture Noire de la Bugatti – 19 milioane de dolari

Cea mai scumpa masina care a fost vanduta vreodata este La Voiture Noire a lui Bugatti. Vanduta pentru un pret enorm de 19 USD, masina are un motor cu 16 cilindri si grila frontala marca Bugatti. La Voiture Noire a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, unde a fost vanduta la pretul record. Masina are o viteza maxima de 261 km / h.

Koenigsegg CCXR Trevita – 4,8 milioane de dolari

Costand mai mult decat  un apartament,  aceasta  masina foloseste o solutie unica de fibre numita Koenigsegg Proprietary Diamond Weave care transforma fibra de la negru intr-un alb superb sau argintiu, oferind corpului un aspect stralucitor de diamant. Mai mult decat atat, Koenigsegg este echipata cu un motor V8 de 4,8 litri, cu o capacitate totala de 1,004 cai putere care permite depasirea cu usurinta a altor autovehicule pe autostrada. Doar doua modele au fost fabricate, ceea ce determina sa fie una dintre cele mai rare si exclusiviste masini detinute.

Lamborghini Veneno Roadster – 4,5 milioane de dolari

Lamborghini Veneno Roadster este un model auto echipat cu un motor V12 de 6.5 litri, care ii permite sa ajunga la 60 km/ h in doar 2.9 secunde!! Aceasta masina iconica combina puterea cu usurinta de a sofa, special oferita celor care indraznesc sporturile cu adrenalina. In mod cert, acest autovehicul ii ofera soferului sentimentul inexprimabil de a zbura pe sosea!

Lykan Hypersport – 3,4 milioane de dolari

Lykan HyperSport este, de asemenea, cunoscut ca primul automobil sport arab. Aceasta masina redefineste luxul, fiecare dintre farurile cu LED-uri fiind acoperit fie cu diamante, fie cu pietre pretioase sau semi-pretioase. Creatorii masinii sustin ca masina poate junge de la 0 – 100 km/ h in doar 2.8 secunde !! Masina a fost prezenta si in filmul american de actiune Furious 7 si face parte si din flota luxoasa a politiei din Abu Dhabi.