Acasă Auto Sfaturi pentru soferii incepatori care apeleaza la serviciile rent a car

Sfaturi pentru soferii incepatori care apeleaza la serviciile rent a car

Pentru a inchiria o masina din flota auto Craiovarentacar.ro clientii trebuie sa stie ca preturile sunt corecte, nu exista costuri ascunse, numarul de kilometri este nelimitat, iar asigurarea auto RCA si CASCO sunt incluse in pret

CraiovaRentaCar.ro

Conducatorii auto incepatori care doresc sa apeleze la serviciile rent a car in Craiova trebuie sa ia in calcul foarte serios faptul ca trebuie sa aleaga masina potrivita necesitatilor lor. In cele mai multe cazuri, conducatorii auto incepatori nu au o varsta foarte frageda, insa sunt incepatori pentru ca au obtinut permisul de conducere de curand si nu au avut prea multe ocazii sa conduca o masina.

Pentru a inchiria o masina din flota auto https://craiovarentacar.ro clientii trebuie sa stie ca preturile sunt corecte, nu exista costuri ascunse, numarul de kilometri este nelimitat, iar asigurarea auto RCA si CASCO sunt incluse in pret, precum si ITP-ul, taxele sunt platite la zi si nu exista pericolul sa fie opriti de autoritati si sa fie gasiti in neregula.

Conduita conducatorilor auto incepatori la volanul unei masini obtinuta prin serviciile rent a car in Craiova

In cele mai multe cazuri, nu se ia in calcul varsta soferului in momentul inchirierii unei masini si nici experienta in soferie. Sunt si situatii in care aceasta este luata in considerare si unele companii cer o vechime a permisului de minim un an si o varsta de minim 21 de ani.

Este foarte important de stiut ca unii soferi incepatori inchiriaza o masina pentru ca doresc sa vada cum se acomodeaza la volanul unui anumit model si daca merita investitia. Este la fel de important de stiut ca sunt si soferi incepatori care doresc sa capete mai multa experienta la volanul unei masini inchiriate, inainte de a folosi masina proprietate personala pe care au cumparat-o sau urmeaza sa o cumpere.

Rent a car in Craiova | CraiovaRentaCar.ro

rent a car in Craiova

Indiferent care este motivul pentru care conducatorii auto incepatori inchiriaza o masina, este bine sa se acomodeza cu noul autoturism, sa aiba mare grija la sensurile giratorii, sa respecte toate regulile de circulatie, sa evite sa circule pe viscol sau ploi torentiale si sa acorde o mare atentie la trecerile de pietoni.

De asemenea, acesti conducatori trebuie sa fie atent si la sistemul de navigatie sau GPS in cazul in care nu stiu drumul pana la destinatie, dar sa fie in acelasi timp atenti si la drum, sa evite discutiile la volan si sa evite sa ia gustari in timpul condusului. Indiferent ca circula cu masina inchiriata sau cu masina proprietate personala, conducatorii auto incepatori sau nu trebuie sa acorde o mare atentie regulilor de circulatie.