Acasă Uncategorized Ce tip de centrala termica este potrivita pentru casa ta

Ce tip de centrala termica este potrivita pentru casa ta

Una dintre cele mai des intalnite solutii de incalzire ramane centrala termica. In cadrul magazinului online oferte-radiatoare.ro sunt puse la vanzare centrale termice de cea mai buna calitate, foarte performante si adaptate la necesitatile fiecarui client in parte.

radiatoare de vanzare

Pe principiul „omul isi face iarna car si vara sanie”, se recomanda persoanelor care doresc sa isi schimbe modul de incalzire in apartament sau in casa sa faca acest lucru pe timpul verii. Una dintre cele mai des intalnite solutii de incalzire ramane centrala termica. In cadrul magazinului online oferte-radiatoare.ro sunt puse la vanzare centrale termice de cea mai buna calitate, foarte performante si adaptate la necesitatile fiecarui client in parte. Tot aici gasim si radiatoare de vanzare.

Din pacate, modul nesatisfacator in care au fost conduse regiile de termoficare din Romania a dus la degradarea in timp a parametrilor de incalzire, precum si la cresterea pierderilor din reteaua de distributie. Oamenii aleg acum sa se desprinda de aceasta practica veche si sa investeasca in propriul sistem de incalzire.

Combustibilul pentru centrala

Alegerea centralei termice este conditionata, de foarte multe ori, de combustibilul folosit. Alimentarea cu lemne sau carbune este cea mai ieftina, urmata de cea cu gaze si ultima varianta, cea a electricitatii. In ceea ce priveste combustibilul solid, acesta are un avantaj incontestabil – si anume pretul foarte mic, insa necesita conditii de exploatare speciale.

Centralele pe carbune sau pe lemn nu sunt cea mai buna optiune pentru locuitorii din apartamente, pentru ca puterea calorica a combustibilului este redusa si utilizatorii au nevoie de un spatiu foarte mare pentru a stoca o rezerva substantiala de combustibil.

Mai mult decat atat, aprovizionarea cu lemne sau cu carbuni este foarte dificila in mediul urban, in orasele mari. Gazul natural sau lichefiat reprezinta o alta optiune populara a centralelor, acestea fiind ideale atat in mediul urban, cat si in mediul rural, iar principalul lor avantaj este scalabilitatea. Pentru cei care urmaresc ca modelul de centrala termica sa fie cat mai eficient, se poate opta pentru modelele cu condensare, care sunt foarte performante.

Centralele electrice sunt o solutie buna pentru utilizatorii din mediul urban, care nu vor sa se complice prea mult cu combustibili solizi sau gazosi, sa se puna in pericol sau sa plateasca mai mult decat trebuie pentru incalzirea locuintei. Totusi, centralele electrice au un consum destul de mare.

Radiatoare de vanzare | vanzare centrale termice | oferte-radiatoare.ro

vanzare centrale termice

In ceea ce priveste alegerea centralei termice, cei care doresc sa investeasca banii in mod eficient trebuie sa tina cont de puterea centralei, de debitul de apa calda, de consum si de eficienta, dar si de nivelul de zgomot si de sistemele de protectie.