Acasă Uncategorized Cele mai bune filme pentru adolescenti de pe Netflix

Cele mai bune filme pentru adolescenti de pe Netflix

Pentru tineri sau pentru persoanele care isi doresc sa isi aduca aminte de perioada liceului, cele mai bune filme pentru adolescenti de pe Netflix sunt perfecte

filme pentru adolescenti

Pentru tineri sau pentru persoanele care isi doresc sa isi aduca aminte de perioada liceului, cele mai bune filme pentru adolescenti de pe Netflix sunt perfecte. Ei trebuie sa isi lase grijile deoparte si sa vizioneze cu placere filmele care isi centreaza actiunea pe viata plina de aventura, drama si romantism a adolescentilor.

Ferris Bueller’s Day Off – Unul dintre cele mai bune filme pentru adolescenti facute vreodata si, cu siguranta, cel mai bun film despre scoala, acesta a inspirat o generatie de studenti despre modul in care sa isi traiasca viata pentru a fi fericiti.

The Kissing Booth – Elle Evans (Joey King) s-ar putea sa nu fie cea mai populara fata din scoala, dar statutul sau social creste cu siguranta atunci cand se ofera voluntar pentru a conduce cabina de sarutat la carnavalul scolii. Planul ei era sa il sarute pe baiatul de care era indragostita, dar sfarseste prin a-l saruta pe fratele celui mai bun prieten al ei.

Sierra Burgess is a Loser – Barb, din serialul Stranger Things, primeste rolul sau, pe Shannon Purser in cea mai recenta comedie cu adolescenti, originala Netflix. Ea face echipa cu cea mai populara fata din scoala pentru a-si infrunta crush-urile.

The Spectacular Now – Opusii se atrag, asa cum se intampla intotdeauna, atunci cand un licean foarte petrecaret, Miles Teller regateste sentimente romantice neasteptate pentru Shailene Woodley.

Super Dark Time – Cei mai buni prieteni, doi adolescenti, Zach si Josh isi traiesc viata in suburbii. Atunci cand o tragedie are loc, prietena celor doi este testata.

To All the Boys I’ve Loved Before – Lara Jean Covey este o adolescenta indragostita, ce scrie scrisori tuturor baietilor pentru care dezvolta o pasiune. Dar in momentul in care scrisorile se pierd si ajung la acesti baieti, viata ei ia o intorsatura uriasa si haosul se instaleaza. Astfel, ea este nevoita sa confrunte acesti baieti.

A Wrinkle in Time – Meg Murray (Storm Reid) afla ca tatal ei astrofizician pierdut este inca in viata, datorita a trei femei misterioase, care dezvaluie despre acesta ca a calatorit in timp catre o alta dimensiune.