Acasă Sanatate Albire dentara – tratament de estetica dentara

Albire dentara – tratament de estetica dentara

Desi pacientii PlazaDent.ro sunt tentati sa foloseasca diferite metode pentru albire precum bicarbonatul de sodiu, carbunele activ, diferite paste de dinti din comert sau geluri, precum si benzi pentru albirea dintilor

Unul din cele mai eficiente tratamente de estetica dentara efectuate in clinica stomatologica in sector 6 este tratamentul de albire al dintilor. Desi pacientii PlazaDent.ro sunt tentati sa foloseasca diferite metode pentru albire precum bicarbonatul de sodiu, carbunele activ, diferite paste de dinti din comert sau geluri, precum si benzi pentru albirea dintilor, acestea nu sunt intotdeauna cele mai eficiente metode si cele mai bune pentru sanatatea dintilor.

In clinica stomatologica in sector 6 se executa servicii de albire dentara pentru un zambet perfect si stralucitor

De cele mai multe ori, cauzele frecvente care duc la ingalbenirea sau schimbarea culorii dintilor sunt fumatul, alimentatia si medicatia, precum si igiena orala precara. Pentru un zambet mai alb si mai stralucitor, specialistii care reprezinta clinica dentara in Bucuresti recomanda tehnica folosita in cadrul clinicii, folosind gelul concentrat pe baza de peroxid de hidrogen ce decoloreaza dantura.

Intregul proces de decolorare nu dureaza mai mult de cateva zeci de minute, iar rezultatele de albire se vad imediat, si nu dupa cateva saptamani asa cum este cazul altor proceduri. Albirea dintilor este posibla si la domiciliu, cu conditia ca pacientii sa viziteze in prealabil clinica pentru a se lua masura pentru gutiere peste care pot aplica gel si cu care acestia pot dormi.

Albirea dintilor nu este o metoda care are rezultate permanente. Dintii se pot pata din nou din cauza consumului de cafea, vin rosu sau unele alimente, iar aceasta procedura trebuie din nou efectuata. Durata eficientei albirii dentare nu depinde de pasta de dinti folosita si nici de alimentele mancate, ci dintii isi vor relua culoarea dupa un an sau doi din cauza procesului natural de imbatranire.

Clinica dentara in Bucuresti | Clinica stomatologica in sector 6 | PlazaDent.ro

clinica dentara in Bucuresti

Dintii albi nu pot fi pastrati in conditiile in care dupa albire pacientul fumeaza, bea foarte multa cafea, consuma in mod constant vin rosu, ci numai daca renunta la unele din aceste obiceiuri si in cazul in care isi mentin o igiena si o sanatate orala perfecta. Stadiul de albire depinde si de gradul de ingalbenire a dintilor pacientului supus procedurii de albire dentara.

Aceasta procedura nu este recomandata femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor care nu au implinit 16 ani, persoanelor ce sufera de sensibilitate dentara, precum si persoanelor care au carii foarte adanci, care au coroane dentare sau celor care sunt alergice la unul din produsele folosite in tratamentele de albire.