Acasă Auto Cand ai nevoie de asistenta rutiera si la cine apelezi?

Cand ai nevoie de asistenta rutiera si la cine apelezi?

La specialistii in tractari si asistenta auto, conducatorii auto trebuie sa apeleze ori de cate ori au o problema tehnica, electrica sau mecanica cu masina.

alotractari.ro

Unii proprietari de masini isi cumpara autoturismele fara a avea nici cea mai vaga idee despre modul de functionare al acestora, despre cum pot identifica defectiunile la nivelul motorului si nu numai, despre cum sa schimbe o roata, iar in acest sens intervin specialistii in asistenta rutiera care le asigura serviciile necesare pentru a iesi din impas. Se intampla ca, de multe ori, conducatorii auto aflati in imposibilitatea de a mai porni masina pe sosea sa intre in panica si sa apeleze la serviciile de tractari insa, o data ajunsi la fata locului, profesionistii recomanda acestora cateva manevre de asistenta care ii scoate din impas.

Situatii in care este necesara interventia specialistilor in asistenta rutiera

Pentru ca nu orice conducator auto stie cum sa reactioneze in fata unei pene de cauciuc, pentru ca nu orice conducator auto isi asuma responsabilitatea pentru ca nu a auzit sunetele ciudate scoase de masina in timpul mersului si nu le-a acordat importanta, profesionistii Alotractari.ro intervin prompt.

Asistenta rutiera, de fapt, inseamna serviciile pe care le ofera specialistii companiei in timp real pe soselele din capitala si din zonele limitrofe conducatorilor auto care au nevoie de interventia acestora.

Fie ca au ramas fara combustibil, masina este pe pana, a ramas inzapezita sau pur si simplu bateria nu mai are curent, daca situatia este descrisa la telefon catre operatorul Alo Tractari, acesta va trimite o echipa de asistenta rutiera pentru a face fata cu brio situatiilor neprevazute ce apar pe soselele din tara.

Asistenta rutiera este, asadar, un serviciu destinat autovehiculelor aflate in impas, prin care o companie specializata asigura interventia rapida a unei defectiuni tehnice si repararea ei la locul incidentului. Daca situatia o cere, se poate interveni si cu autospeciale pentru tractarea masinii la cel mai apropiat service auto sau centru care rezolva defectiunile majore.

Asistenta rutiera | Alotractari.ro

asistenta rutiera

La specialistii in tractari si asistenta auto, conducatorii auto trebuie sa apeleze ori de cate ori au o problema tehnica, electrica sau mecanica cu masina, daca s-a descarcat bateria si au nevoie de curent, daca au pana sau au ramas fara combustibil, dar si daca au ramas inzapeziti din cauza unor conditii meteo vitrege. Interventia profesionistilor va fi prompta, in cateva minute de la initierea apelului telefonic, iar rezultatele foarte multumitoare.