Acasă Auto Interdictii in cazul unei masini inchiriate

Interdictii in cazul unei masini inchiriate

Accesati craiovarentacar.ro pentru a rezerva o masina si pentru a va bucura de serviciul de rent a car Craiova pus la dispozitie de WLC!

Un produs pentru care platim este al nostru. La fel se intampla si in cazul serviciilor. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca putem folosi totul dupa bunul plac, fara a tine cont de specificatii si indicatii de utilizare.

Orice om trebuie sa fie constient de faptul ca atunci cand plateste pentru niste servicii, trebuie sa respecte niste reguli. In cazul inchirierii de masini, regulile sunt mai drastice si nerespectarea lor atrage dupa sine penalizari financiare pe care niciun client nu si le doreste! Compania de inchirieri auto din Craiova, ofera cateva sugestii despre cum sa nu folositi masina inchiriata, tocmai pentru a nu incalca regulile transate si in contract!

Lumea este impartita in doua tabere: fumatori si nefumatori. Pentru fumatori nu este deranjant sa calatoreasca intr-o masina in care nu s-a fumat niciodata, insa pentru nefumatori este foarte inconfortabil sa reziste intr-o masina in care miroase a fum. Tocmai din acest motiv, ar fi de preferat sa nu se fumeze in interiorul masinii.

Animalelor le place in masina, iar stapanii lor se simt bine sa calatoreasca insotiti de acestea. Cu toate acestea, o masina inchiriata nu ar trebui folosita pentru transportul animalelor de companie decat atunci cand acestea accepta sa stea in cusca speciala sau asigurate cu centuri special prevazute. Animalele pot lasa par sau pot zgaria si deteriora tapiteria, ceea ce nu este de dorit pentru ca si plata va fi pe masura.

Inchirieri auto din Craiova | craiovarentacar.ro

inchirieri auto din Craiova

Tot pentru a evita neplacerile, clientilor li se recomanda sa nu consume mancare in interiorul masinii. Gustarile rapide si care nu murdaresc in caz ca sunt scapate din mana, sunt permise, insa nu incercati sa luati o masa copioasa intr-o masina inchiriata. Unele alimente sau sosuri pateaza, iar petele pot fi dificil de indepartat.

Daca toate consecintele acestor neatentii pot fi solutionate, mai bine ar fi sa fie prevenite. Din acest motiv, nu se recomanda ca masina inchiriata sa fie folosita pentru a-i invata pe altii sa conduca. Daunele ar putea fi mult prea scumpe pentru ca riscul sa merite. Asadar, inchiriati o masina numai daca detineti un permis de conducere valid si daca aveti experienta in sofat.

Fiind cu temele facute despre cum aveti si nu aveti voie sa folositi o masina inchiriata, accesati craiovarentacar.ro pentru a rezerva o masina si pentru a va bucura de serviciul de rent a car Craiova pus la dispozitie de WLC!