Acasă Diverse Cat de greu se despart oamenii de cartile vechi din biblioteca? Cand...

Cat de greu se despart oamenii de cartile vechi din biblioteca? Cand apeleaza la cumparatori de carti vechi?

Unii iau decizia usor, altii foarte greu. Sunt si situatii in care specialistii Anticariat-carti.com au fost chemati pentru a cumpara carti, iar vanzatorii nu s-au putut desparti de anumite titluri.

cumpar carti de orice fel

In general, oamenii se despart destul de greu de lucrurile vechi care le apartin, mai ales daca este vorba de carti si trebuie sa le predea unor cumparatori de carti vechi in propria lor casa. Cartile poarta o anumita valoare emotionala si sentimentala, mai ales daca au fost oferite cadou. Cele mai multe persoane care cauta online anunturi de tipul cumpar carti de orice fel pentru a le vinde pe cele din biblioteca se gandesc de mai multe ori inainte de a lua aceasta decizie.

Unii iau decizia usor, altii foarte greu. Sunt si situatii in care specialistii Anticariat-carti.com au fost chemati pentru a cumpara carti, iar vanzatorii nu s-au putut desparti de anumite titluri. Oamenii se ataseaza de carti, insa sunt suficiente motivele care ii determina sa renunte la ele.

De ce se despart cititorii de cartile din biblioteca lor?

Primul motiv pe care vanzatorii de carti il invoca atunci cand iau decizia de a vinde cartile din biblioteca este acela ca nimeni nu le-a mai rasfoit de ani de zile. Practic, cartile stau degeaba in biblioteca, deoarece niciun membru al familiei nu se arata dornic de a le mai citi.

Al doilea motiv pe care vanzatorii de carti il invoca atunci cand iau legatura cu echipa de cumparatori de carti vechi este acela ca au nevoie de bani si ca nu au gasit o alta solutie mai buna decat aceasta de a face rost de o anumita suma care le este necesara. In fond, specialistii vor face o oferta de pret bazandu-se pe mai multe criterii, de la anul aparitiei cartii, domeniul in care poate fi incadrata, autor, pana la cat de bine a fost intretinuta. Vanzatorii de carti vechi pot obtine un pret foarte frumos pe cartile din biblioteca, mai ales daca acestea sunt bine intretinute si au si un subiect interesant.

Cumparatori de carti vechi | anticariat care cumpara carti | cumpar carti de orice fel | Anticariat-carti.com

cumparatori de carti vechi

Cititorii apeleaza la cumparatori de carti vechi deoarece nu mai au suficient loc in biblioteca

Nu in ultimul rand, vanzatorii de carti vechi invoca si motivul ca nu mai au unde sa tina cartile, biblioteca se dovedeste neincapatoare, sau doresc sa faca unele modificari in locuinta, modificari ce tin de amenajari interioare, sa schimbe biblioteca si o data cu aceasta decizie sa pastreze numai cartile care intr-adevar le sunt necesare, urmand sa cumpere carti noi si interesante pe care sa le rasfoiasca toti membrii familiei.

Asadar, indiferent care ar fi motivul pentru care oamenii iau decizia de a vinde cartile din biblioteca, aceasta este o decizie cat se poate de inteleapta.