Acasă Diverse Tendinte finisaje amenajari interioare in 2021

Tendinte finisaje amenajari interioare in 2021

Metalul este cu adevarat valoros in proiectarea bucatariilor si bailor. Amestecul de argint, aur si cupru arata acum interiorul unui nou nivel

amenajari interioare 2021

In privinta materialelor de finisare, preferinta in 2021 ramane in favoarea celor naturale. De asemenea, designerii mondiali recomanda, sa se acorde o atentie maxima tesaturilor moi si a altor materiale. Tactilitatea este o alta tendinta in interiorul noului deceniu.

Marmura, beton sau terrazzo – aceste materialele sunt folosite atat pentru decor, cat si pentru elementele interioare. Marmura este folosita din ce in ce mai mult ca podea, la decorarea pragurilor, semineelor.

In bucatarie se pot face blaturi din aceasta, care, pe langa un aspect impecabil, are o rezistenta ridicata la uzura.

Terrazzo este un material care este realizat din fragmente de marmura, piatra, sticla, lipite cu var. Este utilizat in mod activ la crearea blaturilor in bucatarie fiind potrivit pentru finisarea mobilierului.

Lemnul natural este al doilea material natural real pentru finisarea spatiilor de locuit. Printre cele mai populare specii se numara frasinul, stejarul, nucul. Lemnul este potrivit atat pentru finisarea diferitelor suprafete, cat si pentru mobilier. Recent, interioarele rezidentiale moderne folosesc lemnul la panouri de perete care au fost integrate cu succes in diferite stiluri, cum ar fi stilul ecologic.

Sticla in interior devine din ce in ce mai populara datorita caracteristicilor sale „reflectorizante”. Acest material poate adauga lumina si spatiu camerei, fara a reduce functionalitatea atmosferei interioare. In camere mici, merita folosirea oglinzilor, care vor creste vizual zona.

Metalul este cu adevarat valoros in proiectarea bucatariilor si bailor. Amestecul de argint, aur si cupru arata acum interiorul unui nou nivel, dezvaluind in acelasi timp adancimea si volumul acestuia.

Tesatura este selectata ca un material multifunctional, usor, care va ajuta la transformarea si completarea diferitelor spatii interioare. Tendinta este piele de caprioara, catifea, o abundenta de franjuri si ciucuri in decor.

Fibrele naturale – matase, bumbacul de inalta calitate, in sau lana sunt, de asemenea, o prioritate, deoarece sunt potrivite in general pentru aproape orice stil. Poate ca cel mai important accent si in acelasi timp un obiect artistic din orice interior este covorul. Poate fi foarte diferit, in functie de conceptul de interior, atat intr-un stil oriental, cat si intr-o baza mai futurista sau neutra.