Acasă Diverse Cine sunt cumparatorii de carti vechi?

Cine sunt cumparatorii de carti vechi?

anticariat care cumpara carti

Cumparatorii de carti vechi sunt de fapt anticariatele care vin in intampinarea oamenilor ce isi doresc sa scape de volumele vechi din locuinta. Cu doar un simplu telefon, se poate programa o evaluare in vederea analizarii cartilor.

Este important ca toate operele sa fie intr-o stare buna, fara sa prezinte urme majore de uzura si fara sa fie rupte sau mazgalite.

Serviciile oferite de anticariate

Un anticariat care cumpara carti si care ofera un pret corect este Anticariat Carti. Echipa din spatele acestui proiect se deplaseaza pana la domiciliul clientului pentru o evaluare a volumurilor, dar si pentru ridicarea acestora.

De la biblioteci personale si pana edituri sau depozite, absolut orice cantitate de carti este preluata. Mai mult decat atat, plata se va face pe loc, clientii beneficiind astfel de un mic stimulet financiar.

Mare avantaj al acestui anticariat este ca dispune de o echipa de achizitii care poate raspunde solicitarilor chiar si in weekend. Programul aglomerat al oamenilor ii impiedica de multe ori sa fie acasa in timpul orelor de lucru, astfel ca varianta weekendului este mai mult decat perfecta.

In functie de solicitari, evaluarile se pot realiza inclusiv dupa ora 19:00 atunci cand toata lumea ajunge acasa de la birou. Exista inclusiv optiunea ca volumele sa fie aduse direct la sediul anticariatului, in special pentru clientii care locuiesc in Bucuresti si care se afla prin apropiere.

Echipa de achizitii www.anticariat-carti.com se va deplasa si in tara, in urma unei programari stabilite in prealabil. Pentru Bucuresti, timpul de deplasare este foarte scurt ceea ce reprezinta un punct in plus pentru oamenii ocupati sau pentru cei care se afla intr-un impas financiar si au nevoie de niste bani.

Anticariat care cumpara carti | Cumparatori de carti vechi | Anticariat-Carti.com

Cumparatorii de carti vechi

Categorii de carti

Anticariatul achizitioneaza orice fel de carti, atat timp cat acestea se afla intr-o stare buna. Printre domeniile cautate se numara:

  • romanele politiste;
  • beletristica;
  • dictionare, cursuri in limbi straine;
  • enciclopedii;
  • carti tehnice sau de specialitate;
  • dezvoltare personala;
  • albume de arta.

Nu doar cartile vechi pot fi vandute, ci si cartile noi, aparute dupa anul 2000. De regula, echipa de achizitii nu tine cont de anul publicarii, de editura sau de autor, principalul criteriu pentru cumparare fiind aspectul volumelor.