Acasă Auto Sfaturi de la specialistii in tractari auto non-stop

Sfaturi de la specialistii in tractari auto non-stop

Masina nu vrea sa porneasca? Trebuie scoasa din viteza inainte de a apela la serviciile de tractari auto non-stop

Un autoturism este un bun foarte important pe care utilizatorii trebuie sa il intretina in mod corespunzator, in caz contrar acesta va ramane in drum si proprietarii vor fi nevoiti sa apeleze la serviciile de tractari auto non-stop. Atunci cand autoturismul nu mai vrea sa porneasca, exista mai multe cauze si mai multe situatii posibile, dar conducatorii auto trebuie sa isi mentina calmul si sa le gestioneze, fara a se panica.

Masina nu vrea sa porneasca? Trebuie scoasa din viteza inainte de a apela la serviciile de tractari auto non-stop

Indiferent de anotimp, de vremea de afara, de ora din zi sau din noapte, daca este sau nu o sarbatoare importanta, reprezentantii companiei https://alotractari.ro de tractari auto se deplaseaza la locul unde sunt chemati in cel mai scurt timp. Totusi, inainte de a apela la specialisti, conducatorii auto trebuie sa stie cateva reguli de baza. Prima este aceea de a scoata masina din viteze, indiferent ca autoturismul are o masina cu cutie de viteze manuala sau automata.

Masina trebuie oprita in siguranta, intr-un loc in care nu incurca circulatia

Pentru a nu incurca pe ceilalti participanti la trafic, masina trebuie oprita intr-un loc sigur, cautat de catre conducatorii auto din timp, fara a vira brusc si a deruta masinile care vin din spate.

Totodata, conducatorii auto trebuie sa semnalizeze dreapa sau sa porneasca luminile de avarii, fara a scoate cheia din contact dupa ce motorul s-a oprit si fara a o porni din pozitia de pornire, in caz contrar semnalizarea se poate defecta si volanul se poate bloca.

Tractari auto non-stop | tractari auto | AloTractari.ro

tractari auto non-stop

Conducatorii auto trebuie sa isi mentina calmul si sa nu franeze brusc sau puternic

O data cu oprirea motorului se opreste si sistemul de servodirectie, iar volanul se va misca foarte greu. Important este ca proprietarii autoturismului care se afla la volan sa nu franeze brusc si sa nu apese tare pe pedala de frana, in caz contrar pot suferi avarii foarte grave si pot provoca accidente auto.