Acasă Diverse Carti de citit pentru copii care contureaza personalitatea

Carti de citit pentru copii care contureaza personalitatea

Chiar daca sunt cumparate online, din anticariatul PrintreCarti.ro, cartile sunt foarte bine intretinute, aproape noi, si ii vor ajuta pe prichindei sa isi dezvolte pasiunea pentru citit si sa isi doreasca sa “devoreze” cat mai multe pagini pe zi.

carti ieftine

Desi copiii isi doresc jucarii, dulciuri si haine la moda de ziua lor, parintii si bunicii pot reconsidera aceasta cerinta a lor si pot investi in carti de citit care le vor fi utile intreaga viata.

Cartile reprezinta un cadou foarte reusit cu care niciun invitat nu poate da gres. Chiar daca sunt cumparate online, din anticariatul PrintreCarti.ro, cartile sunt foarte bine intretinute, aproape noi, si ii vor ajuta pe prichindei sa isi dezvolte pasiunea pentru citit si sa isi doreasca sa “devoreze” cat mai multe pagini pe zi.

De ce sa faci cadou carti de citit copiilor?

Iubirea si pasiunea pentru lectura trebuie sa se dezvolte in familie, iar parintii care investesc chiar si in carti ieftine pun o caramida foarte importanta in baza solida a cunostintelor celor mici. Cartile ii vor ajuta sa exploreze noi lumi, mult mai interesante decat cele prezentate in desenele animate, sa inteleaga mai bine lumea inconjuratoare, sa fie empatici si sa ii inteleaga pe cei din jur.

Cuore, inima de copil – o carte nelipsita din biblioteca celor mici

Cuore, inima de copil spune povestea unui baietel care isi noteaza intr-un jurnal intamplarile de viata prin care trece si cum se simte in acel moment. Tatal sau rescrie aceste intamplari si scoate o carte, pe baza jurnalului lui Cuore. Aceasta poveste ii va ajuta pe cei mici sa invete sa isi cunoasca, exprime si gestioneze emotiile in cel mai placut mod.

Cumpara celui mic romanul Calatoriile lui Gulliver

Calatoriile lui Gulliver scris de Jonathan Swift este o carte care prezinta povestea doctorului Lemuel Gulliver care calatoreste in diferite tari imaginare, precum tara piticilor (Lilliput), tara uriasilor (Brobdingnag), in Laputa, Balibarb, Luggnagg, Glub-Dub-Drib si Japonia, dar si in tara cailor vorbitori. Toate aceste calatorii si situatii prezentate le va dezvolta imaginatia micilor cititori.

Carti de citit pentru copii | carti ieftine | PrintreCarti.ro

carti de citit pentru copii

Enigma faraonului – o carte destinata copiilor pasionati de istorie si intamplari din trecut

Cartea Agatha Mistery-Enigma faraonului este scrisa de Sir Steve Stevenson si prezinta copiilor momentul in care ar trebui dezgropat mormantul unui faraon pe Valea Regilor, in Egipt. Aceasta poveste ii va invata pe tinerii cititori despre Egipt si faraoni si le va stimula imaginatia cu un mister fermecator.