Acasă Sanatate 4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa-ti pui un...

4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa-ti pui un implant dentar

Implanturile dentare sunt cele mai la indemana solutii la care pot apela persoanele care si-au pierdut unul sau mai multi dinti, dar isi doresc sa se bucure in continuare de o masticatie corecta si de o vorbire buna

implant dentar

Inlocuirea dintilor pierduti, care nu au fost tratati la timp se poate face cu ajutorul unui implant dentar in Bucuresti cu adresa virtuala https://twindent.ro insa oamenii trebuie sa stie cat mai multe lucruri despre astfel de interventii inainte de a apela la medicii stomatologi. In randurile de mai jos, viitorii pacienti, care cauta sa isi completeze dantura pot afla cateva dintre cele mai importante lucruri despre optiunile moderne pe care le au la dispozitie.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt cele mai la indemana solutii la care pot apela persoanele care si-au pierdut unul sau mai multi dinti, dar isi doresc sa se bucure in continuare de o masticatie corecta si de o vorbire buna. Din punct de vedere medical, implanturile sunt bonturi care se monteaza in gingie dupa realizarea unor analize minutioase. Ulterior, ele sunt acoperite cu coroane si au un aspect extrem de placut!

Cine isi poate pune un implant dentar in Bucuresti?

Medicii recomanda pacientilor sa isi puna implanturi numai daca starea de sanatate le-o permite. De exemplu, exista restrictii in ceea ce priveste persoanele diabetice, care au nevoie de insulina, dar si pentru alti oameni, care sufera in paralel de alte afectiuni.

Acesta este si motivul pentru care inainte de realizarea implanturilor, stomatologii indica pacientilor care sunt analizele pe care trebuie sa le faca. In functie de rezultate pot fi incepute si tratamentele aferente!

Care sunt avantajele implanturilor dentare?

Pacientii care aleg sa-si puna implanturi se pot bucura pe termen lung de beneficii extrem de importante. Pe langa faptul ca isi completeaza dantura, ei se vor putea bucura de o masticatie corecta, vor putea vorbi fara probleme si, in acelasi timp vor putea zambi fara sa se simta jenati.

Implant dentar in Bucuresti | TwinDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Dintre avantaje mai trebuie amintit si faptul ca implanturile nu presupun sacrificarea integritatii dintilor vecini, dar si ca sunt realizate din materiale biocompatibile, care se integreaza perfect in cavitatea bucala.

Perioada de acomodare

Dupa ce interventiile stomatologice sunt finalizate, pacientii au nevoie de o perioada de acomodare, in care sa se obisnuiasca cu implanturile. Recomandat este ca oamenii sa continue sa mearga la vizite la stomatolog, pentru ca specialistul sa le tina starea de sanatate sub observatie.