Acasă Magazine Online Antichitati HQZ – care sunt cele mai vulnerabile antichitati

Antichitati HQZ – care sunt cele mai vulnerabile antichitati

In urma colaborarii cu HQZ.ro un numar foarte mare de antichitati si obiecte valoroase au fost salvate, iar poprietarii lor au primit suma aferenta pentru acestea.

magazin antichitati in Bucuresti

La Antichitati HQZ sunt cumparate toate obiectele vechi de colectie, care merita atentie si conservare astfel incat sa fie utilizate mai departe si expuse unui public larg. Antichitatile sunt de mai multe feluri si de cele mai multe ori sunt mostenite sau cumparate. Persoanele care cumpara antichitati sunt cunoscatorii, care nu vor renunta la ele pentru ca le colectioneaza si organizeaza expozitii cu ele. Persoanele care le mostenesc insa se trezesc cu numeroase obiecte pe care nu si le doresc si care le incurca peste masura. Proprietarii nu stiu cum sa se comporte cu astfel de bunuri si de cele mai multe ori se distrug in mod iremediabil.

Colaborarea cu Antichitati HQZ

In urma colaborarii cu HQZ.ro un numar foarte mare de antichitati si obiecte valoroase au fost salvate, iar poprietarii lor au primit suma aferenta pentru acestea. Fiecare parte a avut de castigat iar colectionarii au gasit aici cele mai interesante obiecte pe care sa le introduca in colectii. Atunci cand un astfel de obiect ajunge de la proprietar la un magazin antichitati in Bucuresti si de aici la un colectionar, drumul acestui bun a fost implinit cu succes pentru ca a ajuns pe cele mai bune maini, alaturi de alte obiecte cu aceeasi semnificatie istorica si culturala.

Tablourile vechi

Tablourile sunt unele dintre cele mai vulnerabile categorii de antichitati. Acestea se pot deteriora foarte usor. Nu toate tablourile infatisaza lucruri frumoase, unele abordeaza chiar grotescul, in timp ce altele sunt erotice iar din alte tablouri doar specialistii pot intelege ceva. In general acestea ajung in beci sau in balcon unde vor fi uitate pentru eternitate.

In momentul in care aceste antichitati sunt duse in beci panza este afectata de umiditate, culorile incep sa crape si sa cada, elementele importante se sterg, ramele putrezesc si astfel, adevarate opere de arta se pierd pentru totdeauna.

Magazin antichitati in Bucuresti | Antichitati HQZ | HQZ.ro

Antichitati HQZ

Papusile din portelan de colectie si ceramica

Aceste papusi sunt de asemenea vulnerabile. Toate portelanurile de altfel aruncate intr-un loc cat mai indepartat sunt vulnerabile si usor de distrus. Ceramica este extrem de fina si chiar si cel mai mic soc o poate sparge. De asemenea, ceramica colorata are de suferit atunci cand este lasata in ploaie, pe pamant si intr-un mediu impropriu. Colectiile de genul acesta se vand la preturi foarte mari unor persoane care stiu sa aiba grija de ele si sa le conserve pentru cat mai mult timp.