Acasă Magazine Online Cumpar carti in regim anticariat: cum te poti bucura de aceasta solutie?

Cumpar carti in regim anticariat: cum te poti bucura de aceasta solutie?

Reprezentantii anticariatului CumparCarti.ro sunt interesati de achizitionarea unor titluri interesante din toate domeniile, incepand de la romane de dragoste, romane politiste, dictionare, almanahe si pana la albume foto sau carti din domeniul stiintelor exacte

cumpar carti

In momentul in care oamenii se muta sau pur si simplu vor sa obtina mai mult spatiu in biblioteca personala, acestia trebuie sa gaseasca o solutie prin care sa valorifice cartile pe care le-au adunat de-a lungul timpului. Este vorba despre titluri care le-au facut dupa-amiezele si serile mai frumoase, atunci cand cortina s-a tras peste toate responsabilitatile de zi cu zi. Adevarul este ca lectura reprezinta o evadare din rutina, un univers de care toata lumea merita sa se bucure. Recomandat este ca iubitorii de lectura care si-au format biblioteci generoase sa apeleze la varianta cumpar carti in regim anticariat, pentru a contribui in mod activ la repunerea cartilor in circulatie si la incurajarea tinerilor de a citi!

Sortarea cartilor pe domenii

Pentru inceput, important este ca persoanele care sunt dispuse sa isi vanda cartile sa le sorteze in functie de domenii. Reprezentantii anticariatului CumparCarti.ro sunt interesati de achizitionarea unor titluri interesante din toate domeniile, incepand de la romane de dragoste, romane politiste, dictionare, almanahe si pana la albume foto sau carti din domeniul stiintelor exacte.

Cumpar carti in regim anticariat: date de contact

Pe site-ul anterior mentionat exista date de contact pe care pasionatii de lectura le pot folosi pentru a intra in legatura cu reprezentantii anticariatului care a pus bazele conceptului cumpar carti in regim anticariat. Numarul de telefon este apelabil de luni pana vineri, iar adresa de e-mail poate fi utilizata oricand. Este suficient ca persoanele care vor sa isi vanda cartile sa mentioneze cate titluri au disponibile. Ulterior, reprezentantii anticariatului se deplaseaza acasa la client, mai ales daca urmeaza sa achizitioneze un numar mare de carti. Aici, fiecare titlu este analizat in parte. Modul in care arata cartile, anul publicarii, editura: acestea sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la stabilirea preturilor.

Cumpar carti in regim anticariat | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim anticariat

Plata se face pe loc, iar cartile sunt repuse in circulatie

Imediat dupa ce plata pentru cartile achizitionate de reprezentantii anticariatului este facuta, toate tilurile sunt repuse in circulatie. Ele sunt impartite in functie de domeniile din care fac parte si prezentate pe site-ul anticariatului!

Toate persoanele care au biblioteci deja mult prea generoase acasa si doresc sa obtina mai mult spatiu, dar si o suma considerabila de bani pot apela la varianta moderna prin care isi pot vinde cartile pe care le-au citit deja! Numarul celor care achizitioneaza carti din anticariatele online este intr-o continua crestere, avand in vedere ca apetitul tinerilor pentru lectura sporeste pe zi ce trece!