Acasă Diverse Informatii utile despre anticariate

Informatii utile despre anticariate

Pe PrintreCarti.ro clientii pot arunca un ochi peste categoriile principale pentru a-si face o idee despre cartile disponibile

Anticariatele sunt locuri pline de magie unde carti vechi si noi deopotriva asteapta sa fie descoperite si rasfoite de cititorii pasionati. Povestile incep sa prinda contur pe masura ce paginile volumelor sunt citite pe nerasuflate, in vreme ce personajele se trezesc la viata in mintea si in inima cititorilor.

Ce presupune oferta Printre Carti

Unul dintre cele mai mari anticariate de carti online isi asteapta clientii sa paseasca in lumea fascinanta a literaturii univerale. De la Jules Vernes, Charles Dickens si pana la Mark Twain sau Lev Tolstoi, toate volumele se afla intr-o perfecta stare, fara sa prezinte urme vizibile de uzura.

Pe PrintreCarti.ro clientii pot arunca un ochi peste categoriile principale pentru a-si face o idee despre cartile disponibile. Domeniile sunt dintre cele mai diverse si cuprind atat beletristica, dar si arta, istorie sau dezvoltare persoanala. In plus, preturile de achizitie sunt modice, fapt ce reprezinta un mare avantaj avand in vedere costurile unor carti noi, cumparate din librarii.

Stocul anticariatului cuprinde peste 70,000 de volume si este in permanenta actualizat pentru a satisface necesitatile clientilor aflati in cautarea unor titluri specifice.

Pe rafturi, doritorii pot gasi inclusiv carti la reducere, discountul oferit fiind de pana la 50%. Cei mai norocosi dintre clienti pot descoperi adevarate ‘’comori’’. Cartile rare, caci despre ele este vorba pot fi cumparate la preturi fara egal. Suna incredibil, nu?

Anticariate de carti online | Carti la reducere | PrintreCarti.ro

anticariate de carti online

Comenzile se realizeaza simplu si rapid, direct pe site, totul fiind la un click distanta. Livrarile se realizeaza fie prin curier sau prin posta, fie se pot ridica direct din magazinul situat in sectorul 2 al capitalei.

Anticariatele nu doar ofera spre vanzare carti, ci si cumpara carti direct de la proprietarii care vor sa scape de ele. De multe ori, acestea ocupa un spatiu mult prea mare in locuinta motiv pentru care oamenii incearca sa scape de ele.

Echipa de achizitii, se deplaseaza, in mod gratuit, la domiciliul clientului atunci cand numarul volumelor depaseste 100. Evaluarea se face pe loc si in functie de stare de uzura a cartilor, clientii primesc o suma frumusica de bani pe care o pot reinvesti in alte carti de interes.