Acasă Magazine Online Caracteristicile unei canapele perfecte

Caracteristicile unei canapele perfecte

Cele mai intalnite sunt canapele extensibile cu arcuri sau cu sezut din bureti, la CasaEduard.ro, clientii avand posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori, modele, dimensiuni si materiale, la preturi foarte avantajoase.

canapea extensibila

Living-ul, sufrageria sau camera de zi, indiferent de denumire, aceasta costituie camera in care se strange familia pentru a petrece timpul impreuna, iar rolul unei canapele este esential. Aceasta trebuie sa imbine aspectul placut cu confortul si utilitatea, pentru ca toata familia sa se poata aseza, relaxa si odihni. Tocmai datorita rolului insemnat pe care il joaca aceasta piesa de mobilier in locuinta, alegerea canapelei este o decizie importanta care poate transforma o camera de zi banala in una cu adevarat deosebita.

In cele mai multe cazuri insa, canapeaua este aleasa numai in functie de criteriul aspectului, dar este posibil ca acest aspect ce tine de functionalitate si comoditate sa nu fie indeplinit pe deplin. Cel mai important lucru de la care trebuie sa se porneasaca este dimensiunea acesteia, raportata la marimea spatiului de care se dispune si la numarul de persoane care o vor folosi simultan. Totodata, forma canapelei este indicat sa fie aleasa tot in functie de spatiul disponibil, astfel, persoanele care doresc sa isi reamenajeze sufrageria avand la dispozitie o varietate de modele.

Rolul esential al unei canapele

Desigur, in cazul unei familii numeroase, stilul practic al canapelei are intaietate. Din acest motiv, cel mai recomandat model este cel de canapea extensibila, al carei sistem de extensie reprezinta un lucru extrem de important, in functie de acesta variind si durata de viata. Astfel, pe parcursul zilei se va putea utiliza pe post de canapea pentru a avea suficient loc liber de miscare, iar seara se va putea transforma in pat.

Canapele | canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapele

In acelasi timp, tipul de sezut si materialul din care este confectionata canapeaua sunt caracteristici estentiale, care determina confortul resimtit in momentele petrecute pe aceasta. Asadar, in functie de preferintele fiecaruia, pot fi alese canapele cu sistem cu perne si sezut din bureti, canapele cu sistem cu perne si sezut din spuma memory foam sau canapele cu sistem de arcuri. Cele mai intalnite sunt canapele extensibile cu arcuri sau cu sezut din bureti, la CasaEduard.ro, clientii avand posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori, modele, dimensiuni si materiale, la preturi foarte avantajoase.