Acasă Magazine Online Iata cum poti avea o experienta buna de gaming cu ajutorul calculatoarelor...

Iata cum poti avea o experienta buna de gaming cu ajutorul calculatoarelor second hand!

De unde iti poti cumpara calculatoare second hand cu incredere?

monitoare SH

Cei care nu sunt familiarizati cu jocurile video nu-si dau seama cat de costistisitor poate sa fie acest hobby. Cele mai noi titluri depasesc 250 de lei, iar pentru ca jocurile respective sa poata functiona, calculatorul folosit trebuie sa aiba niste componente cel putin decente. Exista situatii in care oamenii isi cumpara un calculator doar ca sa vada ca nu pot juca ce isi doresc pe el.

Chiar si calculatoarele second hand pot oferi o experienta buna de gaming, atunci cand sunt folosite in mod inteligent. Cele mai importante caracteristici in acest sens sunt placa video, care trebuie sa fie una dedicata, procesorul si memoria RAM. Din fericire, chiar daca un calculator SH nu are componentele necesare, ele pot fi schimbate cu unele mai performante.

De unde iti poti cumpara calculatoare second hand cu incredere?

Un magazin care isi desfasoara activitatea in mediul online si care se ocupa cu comercializarea calculatoarelor este IT-Sh.ro. Aici, exista mai multe categorii de calculatoare, in functie de tipul sau, de componente si de existenta unei licente de Windows.

Cei care intentioneaza sa cumpere calculatoare la mana a doua cu intentia de a le schimba componentele trebuie sa aiba in vedere faptul ca licenta comerciala este 24 de luni, dar acest lucru se aplica doar in cazul in care nu aduc modificari dispozitivului.

Calculatoare second hand | monitoare SH | IT-Sh.ro

Calculatoare second hand

Pe langa calculatoare second hand, de ce element mai ai neaparat nevoie?

Pentru o experienta cat mai buna in timpul jocurilor, toti pasionatii au nevoie de un monitor cu culori cat mai vibrante, care poate sa vina din gama de monitoare SH. Marimea ecranului nu este la fel de importanta precum rezolutia sa, care trebuie sa fie de cel putin 1920×1080 pentru ca utilizatorul sa se poata bucura de orice fel de joc, indiferent de genul din care face parte.

In concluzie, oamenii care vor sa incerce jocurile video nu au nevoie de cine stie ce set-up, mai ales daca sunt incepatori sau daca nu planuiesc sa joace cele mai scumpe titluri de pe piata. Un calculator care sa poata duca jocuri clasice este mai mult decat suficient.