Acasă Servicii Diverse Calculatoare second hand: alege cea mai convenabila varianta

Calculatoare second hand: alege cea mai convenabila varianta

Magazinul It-Sh.ro ofera tuturor persoanelor aflate in cautarea unui computer personal posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de modele

It-Sh.ro

In prezent, toata lumea isi doreste sa fie conectata la lumea virtuala, iar persoanele care nu au inca un laptop si sunt in cautarea unor computere personale pot lua in considerare ideea de a achizitiona calculatoare second hand. Este vorba despre dispozitive moderne, cu ajutorul carora utilizatorii pot naviga pe retelele de socializare si pot pastra foarte usor legatura cu cei dragi! In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele elemente pe care cumparatorii trebuie sa le ia in considerare inainte de a face o investitie pe termen lung!

Anul fabricatiei

Pentru inceput, persoanele care sunt in cautarea unui calculator trebuie sa fie atente la anul in care modelul de care sunt interesate a fost fabricat. In functie de acest lucru, isi pot da seama cat de vechi sau cat de nou este computerul si, in acelasi timp pot pune in balanta pretul dispozitivului cu functiile de care urmeaza sa beneficieze.

Memoria RAM

Memoria RAM se numara printre cele mai importante detalii tehnice asupra carora utilizatorii trebuie sa se opreasca atunci cand cauta calculatoare la mana a doua. Recomandat este ca indivizii sa aleaga un model cu o memorie cat mai generoasa, pentru a-l putea folosi intr-un mod eficient! De exemplu, calculatoarele trebuie sa aiba cel putin 4-8 GB de RAM pentru a functiona in parametri normali.

Calculatoare second hand in functie de procesor

Capacitatea procesului este si ea esentiala pentru achizitionarea unor calculatoare second hand excelente. Aceasta componenta este considerata a fi,,creierul” computerului si este cea care da viteza de utilizare a tuturor programelor si aplicatiilor. Cei mai multi dintre indivizi sustin ca sunt multumiti de procesoarele tip de dual-core, insa atunci cand utilizatorii cauta o putere de procesare mai mare, trebuie sa se indrepte catre modele mai performante, asa cum sunt cele quad-core.

Calculatoare second hand | It-Sh.ro

calculatoare second hand

Rezolutia

Rezolutia reprezinta abilitatea monitoarelor de a oferi celor care le folosesc o experienta cat mai placuta si mai buna. Practic, aceasta se refera la modul in care sunt create imaginile, in functie de sistemul folosit in spate. Una dintre cele mai bune rezolutii din prezent este cea de 1080. Mai mult, monitoarele trebuie sa fie de cel putin 22 inch si sa aiba o rezolutie full HD ori chiar mai mare.

Magazinul It-Sh.ro ofera tuturor persoanelor aflate in cautarea unui computer personal posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de modele!