Acasă Sanatate Implant dentar in Bucuresti, tehnologie de ultima generatie si lucrari stomatologice durabile

Implant dentar in Bucuresti, tehnologie de ultima generatie si lucrari stomatologice durabile

stomatologie sector 6

Implanturile dentare au devenit foarte populare in ultimii ani. Tehnologia de ultima generatie a unui implant dentar in Bucuresti si lucrarile stomatologice durabile conving tot mai multi pacienti sa apeleze la aceasta metoda de restaurare a danturii pierdute.

Afectiuni precum parodontoza, cariile si traumatismele pot afecta integritatea dintilor. Insa problema nu trebuie sa ramana definitiva si sa provoaca persoanelor afectate dificultati la masticatie, tulburari digestive sau pierderea increderii in sine. Astazi, metodele moderne de implant garanteaza o dantura functionala si recapatarea zambetului frumos.

Avantajele unui implant dentar in Bucuresti la PlazaDent

In cazul pierderii unui dintre, sunt trei solutii recomandate de medicii stomatologi: implantul dentar, puntea dentara sau proteza. Dintre acestea, o investitie durabila, cu beneficii pe termen lung este, desigur, implantul.

Un implant dentar la PlazaDent.ro asigura durabilitatea lucrarii, confortul optim, potrivirea fixa, fara nicio jena in gingie sau in alinierea celorlalti dinti invecinati, o sanatate orala imbunatatita, o masticatie buna si un zambet plin de incredere.

Clinica de stomatologie sector 6 ofera o gama larga de implanturi, dintre care pacientii pot alege in functie de buget si de recomandarile dentistului: implanturi Megagen, implanturi Straumann, Dentium, Novodent, implanturi zigomatice si pterigoidiene, implanturi Nobel si implanturi intr-o zi.

Implant dentar in Bucuresti | stomatologie sector 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Garantia pentru implant dentar

PlazaDent ofera garantie pentru lucrarile de implant dentar pe o perioada de 10 ani. In acest timp, pacientilor li se recomanda respectarea unei igiene orale impecabile. Acestia se vor prezenta anual la cel putin doua sedinte de igienizare profesionala a danturii. In cadrul unor controale perioadice, dentistii clinicii se vor asigura de integritatea implanturilor si vor verifica daca acestea nu au fost deteriorate de interventii stomatologice efectuate de alti medici sau de traumatisme.

Un implant dentar la PlazaDent ofera siguranta si confort, o sanatate orala imbunatatita si o calitate exceptionala a lucrarilor stomatologice, cu respectarea tuturor etapelor necesare si a procedurilor de interventie, dupa efectuarea investigatiilor care se impun. Printr-o comunicare excelenta dintre medic si pacient, acesta din urma cunoaste indeaproape stadiul tratamentului si poate lua cele mai bune decizii pentru sanatatea sa.