Acasă Magazine Online Fiica ceasornicarului – o intamplare vazuta prin ochii mai multor generatii

Fiica ceasornicarului – o intamplare vazuta prin ochii mai multor generatii

Rar se mai scriu carti care merita sorbite ca o cafea buna. O astfel de scriere are, in mod obisnuit, trasee vizuale puternice, iar personajele sunt atat de vii si graitoare incat nu se uita prea usor.

Kate Morton s-a nascut in Australia de Sud si a crescut intr-o comunitate mica, petrecandu-si mare parte din copilarie inventand si jucand jocuri cu surorile mai mici sau copiii vecinilor. Inca de timpuriu, Kate s-a indragostit iremediabil de carti, motiv pentru care a studiat si a ajuns ea insasi scriitoare.

O carte valoroasa a acestei autoare este ”Fiica ceasornicarului”. La mijlocul anilor 1800, pictorul talentat, in devenire, Edward Radcliffe se simte atras de Lily Millington. Colaborarea lor artistica si dragostea ulterioara, dau startul unei povesti cu secrete profunde, creand valuri care se extind pana in anul 2017.

Uciderea logodnicei lui Radcliffe ii arunca intreaga lume in haos, mai ales cand odata cu Lily dispare si o bijuterie pretioasa a familiei Radcliffe. Pe parcursul anilor urmatori, au tot circulat povesti despre casa si tragediile din interiorul acesteia. Fiecare persoana care se muta in acea casa devine parte a povestii tesuta cu mister, oferind diverse explicatii. Naratiunile acestor oameni se intrepatrund uneori, fara ca nimeni altul decat cititorul sa inteleaga legatura dintre povestile expuse.

Elodie, persoana care, incet si fara indoiala, aduce impreuna toate faptele, ca pe niste piese de puzzle, ajuta cititorul sa descopere secretele care inconjoara aceasta poveste ce ramane vie in ciuda ambelor razboaie si a problemelor specifice acelor timpuri.

Rar se mai scriu carti care merita sorbite ca o cafea buna. O astfel de scriere are, in mod obisnuit, trasee vizuale puternice, iar personajele sunt atat de vii si graitoare incat nu se uita prea usor. ”Fiica ceasornicarului” este o astfel de carte, care prezinta fiecare poveste intr-un mod delicios si bine organizat.

Un roman de fictiune istorica cu inclinatii paranormale, cartea are mai multe puncte de vedere, fiecare oferind cititorului personaje care au personalitati si voci incredibil de variate. Un veteran de razboi, un politist pensionar, un arhivar, un scriitor sau o copila aristicrata si multe alte personaje, spun o poveste despre locul, casa si evenimentele care duc tot la drama traita de Radcliffe.

Anticariat de carti – carti de citit din toate domeniile | anticariat online printrecarti.ro

Fiica ceasornicarului

Asemenea carti bune pot fi achizitionate si dintr-un anticariat de carti cum este Printre Carti, nu neaparat doar din librarie. Daca doriti aceasta carte sau altele care sa va capteze atentia intr-un mod deosebit, sa va starneasca interesul astfel incat sa nu le mai puteti lasa din mana, accesati cu incredere site-ul acestui anticariat online, www.printrecarti.ro si descoperiti ce minuni literare se afla in stoc!