Acasă Diverse Filmele Star Wars au inspirat jocuri LEGO potrivite pentru baieti

Filmele Star Wars au inspirat jocuri LEGO potrivite pentru baieti

Fiind extrem de populare si apreciate, jocurile LEGO au fost adaptate tendintelor moderne si preferintelor copiilor.

Star Wars

Istoria jocului si celebrelor piese LEGO incepe intr-un atelier de tamplarie si continua pana in zilele noastre. Fiind extrem de populare si apreciate, jocurile LEGO au fost adaptate tendintelor moderne si preferintelor copiilor. Asadar, pe piata sunt disponibile jucarii LEGO potrivite pentru baieti si fete, pe diferite categorii de varsta.

Cele mai importante filme si desene animate au inspirat jucariile de tip LEGO. Cu alte cuvinte, fetitele vor aprecia foarte mult jocurile LEGO cu Hello Kitty, Barbie sau My Little Poney, in timp ce pentru baieti, modelele LEGO Star Wars se vor dovedi cadoul perfect! Cunoscand filmele si actiunea, baietii isi pot invita prietenii si se pot juca, creand scenarii reale sau imaginare.

Urmatoarele jocuri LEGO Star Wars ii ajuta pe baietii nebunatici sa experimenteze, sa isi asume riscuri, sa colaboreze cu prietenii lor, sa isi puna creativitatea la contributie:

  1. LEGO Star Wars First Order. Acest joc este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, contine 370 de piese si trei figurine. Utilizatorii trebuie sa isi puna imaginatia la contributie pentru a prelua controlul asupra AT-ST-ului ordinului intai si pentru a juca o misiune indrazneata si plina de actiune. Setul este complex, incluzand un AT-ST al Ordinului Intai, un lift de hangar construibil care are si spatiu pentru o minifigurina, precum si un pistol laser, carabina si sulita.
  2. LEGO Star Wars Apararea Planetei Crait. Acest joc este potrivit baietilor cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani, care stiu actiunea Star Wars, sunt pasionati de film si adora sa construiasca si sa puna cap la cap povesti interesante. In acest joc, utilizatorii trebuie sa pregateasca Ski Speeder-ul Rezistentei pentru o batalie epica impotriva primului rang la baza Rezistentei, sa armeze lansatoarele actionate cu arc ale Ski-Speeder-ului si sa verifice motorul. Fiind un joc pe rol, cand inamicul se apropie, utilizatorul trebuie sa il aseze pe Poe in carlinga si sa se lanseze in alta misiune indrazneata.