Acasă Diverse Sfaturi utile pentru alegerea unei case de marcat in Galati

Sfaturi utile pentru alegerea unei case de marcat in Galati

Specialistii de la CasedeMarcat.eu ofera o serie de informatii de care fiecare comerciant sau patron care are nevoie de o casa de marcat sa tina cont

case de marcat

Fie ca este vorba despre case de marcat in Galati sau in alte orase, decizia care sta la baza cumpararii casei de marcat se va face pe baza acelorasi considerente. Specialistii de la CasedeMarcat.eu ofera o serie de informatii de care fiecare comerciant sau patron care are nevoie de o casa de marcat sa tina cont.

Case de marcat Galati – aspecte ecologice si de mediu

Este foarte important ca fiecare magazin sau afacere care cumpara o casa de marcat sau un software retail sa tina cont si de latura ecologica a lucrurilor. Este foarte important ca printerul casei de marcat sa nu faca risipa de hartie.

De asemenea, se va tine cont si de mediul in care casa de marcat este utilizata. Spatiul de vanzare cu amanuntul va avea temperaturi extreme? Mediile extrem de fierbinti pot determina supraincalzirea imprimantei unei case de marcat care va produce o imagine foarte intunecata, cu aspect de carbune. Aceasta va arata ca o fotografie subexpusa, care este foarte intunecata si care nu are detalii.

De asemenea, temperaturile foarte scazute pot determina aparitia unei imagini foarte slabe si fara detalii definite. In cazul caselor de marcat cu panglica de cerneala, caldura nu este un factor in mecanismul de imprimare. Prin urmare, temperaturile nu vor afecta lizibilitatea bonului.

Panglicile vin ca un cartus cu o panglica neagra si o panglica rosie. Desi au o forma diferita de cartusele de cerneala utilizate pentru imprimanta de acasa, conceptul este similar. In momentul in care cartusul se goleste va trebui sa fie inlocuit sau incarcat in functie de modul in care functioneaza.

Case de marcat in Galati | software retail  | CasedeMarcat.eu

case de marcat in Galati

Dezavantajul imprimantelor bazate pe cerneala este costul cernelii. In functie de tipul de casa de marcat, un cartus poate costa mai mult sau mai putin iar daca sunt utilizate cartusele care se reincarca atunci problema este ca si rezolvata pentru ca permit suficiente reincarcari.

Sertarele de numerar sunt o parte esentiala a unui sistem complet. Acestea vin in diverse dimensiuni, configuratii si niveluri de securitate. Sertarele mici sunt de 13 ” x 13”, in timp ce cele mai mari sunt de 18 ” x 16”. Marimea va depinde de numarul de sloturi disponibile.

Dimensiunea sertarului poate varia, la fel cum se intampla si cu tehnologia de securitate cu care este dotata casa de marcat. Deoarece casa de marcat nu are astfel de atributii, este necesar sa existe un terminal extern pentru carduri. Daca terminalul poate accepta si plati NFC precum Apple Pay, clientii vor fi si mai multumiti.