Acasă Diverse Ce alegi pentru a amenaja o garsoniera, canapea extensibila sau pat?

Ce alegi pentru a amenaja o garsoniera, canapea extensibila sau pat?

Indiferent de ce solutie aleg pentru odihna, pat sau canapea, acestia pot apela la CasaEduard.ro pentru a-si gasi obiectul de mobilier potrivit nevoilor si spatiului de care dispun

pat tapitat

O garsoniera, deoarece are o singura camera, trebuie sa indeplineasca mai multe roluri, motiv pentru care amenajarea acesteia trebuie sa fie foarte eficienta si optimizata.

De aceea, foarte multi oameni se pot intreba ce sa aleaga pentru somn, o canapea extensibila sau un pat, mai ales ca trebuie sa se lase si un anumit spatiu pentru miscare.

Avantajele si dezavantajele pe care le are o canapea extensibila?

Toate piesele de mobilier care sunt utilizate pentru amenajarea unei garsoniere trebuie sa fie multifunctionale.

Astfel ca, o canapea extensibila se incadreaza perfect in aceste cerinte, deoarece pe timpul zilei poate fi stransa, astfel incat spatiul pentru circulatie prin camera, care in acel moment al zilei este mai intens, este mai mare.

In plus, cand vine noapte, aceasta poate fi exitnsa, avand adesea dimensiunile similare unui pat dublu, astfel ca se pot odihni chiar si doua persoane pe aceasta.

Dezavantajul este ca in ceea ce priveste confortul in timpul somnului, acesta nu este unul optim, unii oameni intampinand neplaceri din aceasta cauza.

Avantajele si dezavantajele patului intr-o garsoniera?

Cei care pun pret mai mult pe odihna si confort, pot alege un pat tapitat, elegant si modern. Acesta este potrivit, in special, in cazul in care in garsoniera locuiesc mai multe persoane (2, maxim 3), oferind suficient spatiu pentru somn.

Canapea extensibila | Pat tapitat | CasaEduard.ro

canapea extensibila

In acest caz, dezavantajul este reprezentat de lipsa spatiului suficient pentru miscare in interiorul camerei, care poate fi chiar o problema in cazul unei familii. Acest lucru este cu atat mai important cu cat este necesar si un mobilier folosit pentru depozitare, care poate incarca si mai mult spatiul.

Totusi, cu multa imaginatie si atentie, este posibil ca oamenii sa se bucure de confort si spatiu intr-o garsoniera. De asemenea, acestia pot apela la ajutorul specializat al unui designer de interior, care datorita experientei poate imbina eficient cele doua criterii.

In plus, indiferent de ce solutie aleg pentru odihna, pat sau canapea, acestia pot apela la CasaEduard.ro pentru a-si gasi obiectul de mobilier potrivit nevoilor si spatiului de care dispun.