Acasă Magazine Online Cum se aleg cele mai bune halate medicale?

Cum se aleg cele mai bune halate medicale?

Pe site-ul MediFashion.ro, cadrele medicale pot gasi o gama variata de modele de halate medicale, in diverse culori, cu maneca scurta sau lunga, alese in functie de utilizare si preferinte

halat medical colorat

Purtarea de halate medicale este obligatorie la locurile de munca, cum ar fi clinici, consultatii medicale, de laborator si locuri de experimentare stiintifica.

Scopul purtarii unor halate medicale este in principal din motive de siguranta, protectie si igiena atat pentru medic, cat si pentru pacient.

Dar nu totul este despre protectie, un alt factor cheie in mediul de lucru al utilizarii unei haine albe este imaginea, faptul ca medicul sau farmacistul poarta un halat sanitar transmite seriozitate si incredere.

Pe site-ul MediFashion.ro, cadrele medicale pot gasi o gama variata de modele de halate medicale, in diverse culori, cu maneca scurta sau lunga, alese in functie de utilizare si preferinte.

Halate medicale – cele mai importante articole de imbracaminte dintr-un spital

Igiena intr-un spital este extrem de importanta, pacientii trebuind sa fie tratati in cele mai bune si sigure conditii. Halatele sunt articole de imbracaminte necesare, concepute pentru a proteja hainele si pielea de substantele chimice.

Achizitionarea de halate medicale. Iata ce trebuie sa stii!

Achizitionarea unor halate medicale presupune luarea in considerare a urmatoarelor criterii: culoare, marime, model, material si pret. Primul punct de luat in considerare la alegerea unui halat este culoarea.

Cele mai cunoscute halate sunt albe, dar astazi se gasesc adesea halate sanitare albastre si verzi in salile de operatie. Culoarea alba simbolizeaza viata, puritatea, reflecta lumina si transmite mult calm. Foarte multi medici opteaza pentru un halat medical colorat.

In ceea ce priveste marimea, aceasta trebuie aleasa cu mare atentie, deoarece un halat medical este purtat ore bune si nu trebuie sa provoace disconfort, deci nu trebuie sa fie nici prea larg, dar nici prea stramt.

Halat medical colorat | Halate medicale | MediFashion.ro

halate medicale

Modelul unui halat medical va fi ales in functie de preferintele medicilor si asistentilor. Se poate opta pentru modele clasice sau pentru modele ceva mai sofisticate. Decolteu in v sau decolteu rotund?

Fiind destul de cald in spitale, medicii aleg adesea halatele medicale cu decolteu in v. Se recomanda de asemenea halate medicale cu buzunare, astfel incat atat medicii cat si asistentele sa aiba asupra lor instrumentele necesare.

Referitor la material, ideal este sa fie din bumbac sau din anumite tesaturi naturale sintetice. Acestea sunt foarte rezistente la spalat, pastrandu-si culoarea. Pretul va depinde de calitate si design.