Acasă Auto Masini de inchiriat in Sibiu pentru antreprenorii cu angajati

Masini de inchiriat in Sibiu pentru antreprenorii cu angajati

Care sunt costurile pentru masini de inchiriat in Sibiu pe termen lung?

Antreprenorii care sunt la inceput de drum in cariera si au angajati care fac naveta, pot opta pentru masini de inchiriat in Sibiu. Aceasta este o solutie temporara sau pe termen lung, in functie de calculele pe care le va face antreprenorul privind costurile.

O multime de angajati ai firmelor din marile orase fac naveta, avand domiciliul stabilit in zonele limitrofe sau in satele din apropiere. De mare ajutor le-ar putea fi o masina inchiriata de companie pe care sa o foloseasca in regim „car sharing”.

Care sunt costurile pentru masini de inchiriat in Sibiu pe termen lung?

Avand in vedere ca antreprenorul intentioneaza sa inchirieze masinile pe o perioada indelungata, compania Sibiu-RentaCar.ro face reduceri.

Rezervarea autoturismului se face in doar cateva minute. Completand un formular special pentru persoanele juridice, specificand data si ora la care va fi inchiriata masina, precum si datele de contact, masina este rezervata. Plata este securizata si se face OP sau cash.

Sibiu rent a car este de ajutor angajatilor care lucreaza pe teren

Nu doar angajatii care fac naveta au nevoie de o masina la dispozitie, ci si cei care isi desfasoara activitatea pe teren. Inchirierea unei masini este solutia pana in momentul in care firma va avea incasari considerabile, care permit achizitionarea unei masini.

Daca angajatii nu isi desfasoara activitatea pe teren in fiecare zi, masinile pot fi inchiriate ocazional, pe perioade scurte.

Inchirieri masini cu sofer pentru transferul de la aeroport in oras

Antreprenorii si angajatii pot apela la serviciile de transfer de la aeroport din cadrul agentiilor de inchirieri auto. De asemenea, este posibil transferul din oras catre aeroportul din Sibiu cu un sofer personal.

Masini de inchiriat in Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

masini de inchiriat in Sibiu

Timpul este destul de pretios pentru oamenii de afaceri, iar agentiile de inchirieri auto respecta acest lucru. De aceea, vor fi prompti in a transfera clientii catre Aeroport sau oras, la data si orele stabilite de acestia. Atunci cand clientii au nevoie sa fie asteptati timp de 1-10 ore intr-un anumit loc, poate mentiona acest aspect la realizarea rezervarii: soferul va reveni in acelasi loc sa il preia cand este nevoie.