Acasă Diverse Top 3 producatori elvetieni de ceasuri

Top 3 producatori elvetieni de ceasuri

Accesati premiumamanet.ro si descoperiti cum puteti vinde sau cumpara produse de lux la preturi corecte!

cumpar ceasuri

Top 3 producatori elvetieni de ceasuri

Termenul ”Swiss made” sau ”fabricat in Elvetia” nu este doar o eticheta pentru originea anumitor produse, ci un sigiliu important si o marca de calitate recunoscuta la nivel mondial. La ora actuala, mai mult de jumatate din totalul ceasurilor de lux din lume sunt produse in Elvetia. In ceea ce priveste calitatea lor, este vorba doar de o diferenta subtila care distinge acest grup de producatori de ceasuri.

Producatorii elvetieni de ceasuri sunt multi, insa iata o selectie care ii cuprinde pe cei mai cunoscuti dintre ei!

Daca asistati la o discutie in care oamenii vorbesc despre sume fabuloase oferite pe un ceas, ar trebui sa va dati seama ca este vorba despre unul care apartine brand-ului Patek Philippe. De obicei, aceste ceasuri sunt licitate la cele mai mari case de licitatii, unde doar un singur ceas poate costa chiar si doua milioane de euro.

Nicio lista a celor mai bune marci de ceasuri elvetiene nu poate fi completa fara Rolex. Puterea Rolex se afla in valoarea sa de recunoastere, cat si in istoricul brandului, unde nu numai inventiile, dar si marketingul inteligent si PR-ul au jucat roluri decisive in reteta sa de succes. Rolex nu se concentreaza pe producerea de mecanisme de miscare a ceasurilor extrem de complicate, ci mai degraba accentul este pus pe crearea de piese de uzura si ceasuri sport precise, solide si usor de intretinut. Aceasta companie plaseaza fiabilitatea si calitatea in prim plan, care raman de neegalat chiar si astazi.

Tot in top se afla si brandul dezvoltat de Abraham Louis Breguet. In a doua jumatate a secolului al XVIII-lea, era considerat cel mai renumit dintre toti producatorii de ceasuri, iar Marie Antoinette si Napoelon Bonaparte ii erau clienti. Modelele sunt de natura baroca, meticulos confectionate si apreciate. Breguet a avut o influenta profunda si asupra altor marci, multi preluand diverse componente si adaptandu-le la modelel lor, cum ar fi cadranul Breguet.

Cumpar ceasuri | amanet de ceasuri | premiumamanet.ro

amanet de ceasuri

Daca aveti ceasuri de lux si vreti sa le vindeti, cumpar ceasuri! Premium Amanet este un amanet de ceasuri care achizitioneaza, printre altele, si ceasuri de calitate pentru a le vinde clientilor interesati de astfel de obiecte. Accesati premiumamanet.ro si descoperiti cum puteti vinde sau cumpara produse de lux la preturi corecte!