Acasă Servicii Diverse Masaj clasic vs. masaj erotic la salonul de masaj Iulia

Masaj clasic vs. masaj erotic la salonul de masaj Iulia

Masaj-Iulia.ro sustine faptul ca femeile prefera masajele clasice, ele fiind putin mai sceptice

masaj clasic

In ziua de azi exista foarte multe persoane interesate de masajul erotic. De aceea, viziteaza foarte des salon de masaj Iulia din Timisoara.

Maseuzele experimentate adera la standardele profesionale si ofera o experienta de neuitat. Se considera ca masajul erotic are foarte multe beneficii in ceea ce priveste sanatatea mentala, dar si fizica. Nici masajul clasic nu se lasa mai prejos.

La salonul erotic din Timisoara, cei mai multi dintre clientii care vin la sesiunile de masaj sunt barbatii. Masaj-Iulia.ro sustine faptul ca femeile prefera masajele clasice, ele fiind putin mai sceptice. De aceea sesiunile de masaj erotic nu le prea atrag.

Diferenta dintre un masaj clasic si unul erotic la salonul de masaj Iulia

Un masaj traditional sau clasic este de obicei efectuat de o maseuza antrenata si implica utilizarea mainilor pentru a ameliora tensiunea de la muschi, articulatii, tendoane si ligamente. Masajul traditional amelioreaza stresul folosind tehnici de presiune usoara si tehnici de intindere pentru relaxarea intregului corp.

Presiunea practica a unui masaj favorizeaza fluxul de sange prin zonele aglomerate ale corpului. In mod similar, miscarile de strangere si tragere indeparteaza acidul lactic din tesutul muscular, imbunatatind fluxul sanguin si sanatatea generala.

La capatul opus al spectrului se afla masajul erotic, o experienta senzuala care amelioreaza stresul si tensiunea prin adaugarea unui element de sexualitate. Masajul erotic poate fi practicat si in cuplu, oferindu-le partenerilor momente intime, de senzualitate.

Principalul beneficiu al unui masaj erotic il reprezinta calitatile sale de calmare a stresului. Un masaj erotic este o modalitate eficienta de a produce dopamina si serotonina, doua endorfine care amelioreaza in mod natural stresul.

Salon erotic din Timisoara | Salon de masaj Iulia | Masaj-Iulia.ro

salon erotic din Timisoara

Practica masajelor erotice a existat inca din zorii civilizatiei; mai multe culturi antice au scris despre arta acestei experiente ispititoare. Textul indian numit Kama Sutra a fost scris acum mai bine de 2.000 de ani in sanscrita si detaliaza modul in care senzualitatea si atingerea fizica sunt strans legate.

In esenta, un masaj erotic este o variatie sexuala si intima a unui masaj traditional. Masajul erotic are un nivel mai mare de intimitate intre maseuza si client si, ca atare, masajul erotic este de obicei efectuat din placere.