Acasă Uncategorized Cum alegi un monitor second-hand bun pentru calculatorul tau?

Cum alegi un monitor second-hand bun pentru calculatorul tau?

Magazinul online Calculator-ieftin.ro are o oferta foarte variata la monitoare SH. Acestea au caracteristici specificate in dreptul fiecarui produs in parte, caracteristici importante, pe care viitorii utilizatori le pot lua in considerare pentru a face o alegere buna.

calculatoare second-hand

Una dintre cele mai dificile alegeri pe care trebuie sa le faca un utilizator de calculator este legata de tipul monitorului, de calitatea acestuia, de dimensiuni, de pret. Un monitor bun poate face diferenta dintre un calculator bun si unul mai slab. Oferta de monitoare second-hand a magazinului online calculator-ieftin.ro se potriveste atat pentru gama de calculatoare second-hand, cat si pentru calculatoarele noi.

Criterii de departajare intre monitoarele bune si cele mai slabe

Nimanui nu ii place sa piarda ore in sir pe internet comparand specificatii, citind review-uri sau pareri ale utilizatorilor. Nimanui nu ii face placere sa caute prin zeci de site-uri cea mai buna oferta la produsele second-hand sau noi. De aceea, exista un singur loc in care, pasind cu incredere, chiar si virtual, clientii vor pleca deosebit de multumiti.

Magazinul online Calculator-ieftin.ro are o oferta foarte variata la monitoare SH. Acestea au caracteristici specificate in dreptul fiecarui produs in parte, caracteristici importante, pe care viitorii utilizatori le pot lua in considerare pentru a face o alegere buna.

Diagonala ecranului este de departe cea mai importanta caracteristica a monitoarelor. Cu cat mai mare este diagonala, cu atat monitorul este mai bun. Singurul motiv pentru care utilizatorii ar trebui sa ia in calcul achizitionarea unui monitor mic este acela in care au un birou mic sau stau foarte aproape de ecran. Diagonalele recomandate de specialisti sunt incadrate intre 22 de inchi si 24 de inchi.

De asemenea, rezolutia maxima este o alta caracteristica importanta. Cea mai populara rezolutie a monitoarelor in momentul actual este cea HD, de 1366 x 768 pixeli, iar cea mai mare este de 3840 x 2160 pixeli, insa aceasta nu este valabila pentru monitoarele second-hand, care sunt mai putin performante din acest punct de vedere.

Monitoare second-hand | calculatoare second-hand | calculator-ieftin.ro

monitoare second-hand

Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat imaginile afisate sunt mai detaliate. Cumparatorii trebuie sa tina cont si de performanta calculatorului, precum si de cerintele hardware ale computerului. Monitorul second-hand are avantajul de a fi mai ieftin decat modelele noi, dar si de a ajuta utilizatorul sa isi ruleze activitatile zilnice fara probleme.

Contrastul este o alta caracteristica demna de luat in calcul, cu cat este mai ridicat, cu atat nuantele vor fi mai placute ochiului. Contrastul este raportul intre luminozitatea ecranului ce afiseaza culoarea neagra si luminozitatea cand afiseaza culoarea alba. Tinand cont de aceste criterii importante, alegerea unui monitor second-hand va fi o joaca.