Acasă Magazine Online Perna pentru sezut cu gel de la Ortosan.ro – beneficii

Perna pentru sezut cu gel de la Ortosan.ro – beneficii

Cu ajutorul unui obiect atat de simplu, toata lumea poate scapa de durerile de spate si isi poate pastra o postura corecta!

OrtoSan.ro

Pozitia pe care oamenii o au atunci cand stau la birou este extrem de importanta pentru pastrarea unei posturi corecte a coloanei vertebrale. In acest sens, ei se pot orienta catre o perna pentru sezut cu gel, care ii ajuta sa se simta confortabil in timp ce lucreaza si, in acelasi timp sa scape de durerea din zona in care coloana se imbina cu bazinul.

Aceasta perna are urmatoarele caracteristici:

Design ergonomic

Pentru inceput, foarte important de mentionat este faptul ca perna pentru sezut din gel a fost creata special pentru a avea un design ergonomic, in forma de fagure de albina.

Avand un design unic de figure de miere din gel siliconic, se permite circulatia aerului pe intreaga suprafata a pernei, prevenind astfel transpiratia si alte afectiuni, cum ar fi hemoroizii.

Usor de transportat

In general, pernele cu sezut din gel sunt foarte usoare. Asta inseamna ca pot fi transportate destul de simplu. Cei care vor sa aiba parte de confort indiferent unde s-ar afla nu trebuie decat sa le puna in masina, iar ulterior sa le foloseasca acolo unde au nevoie de ele, de exemplu la birou, acasa, autobuz, tren, avion etc .

Calitate premium – gelul siliconic din care este confectionata perna permite recuperarea formei in totalitete dupa fiecare utilizare.

Husa este detasabila – permitand o intetinere usoara ori de cat ori este necesar.

3 beneficii ale pernei pentru sezut cu gel

  • Amelioreaza durerile de spate si din zonele lombare, sciatice si ale coccisului – in special atunci cand se petrece mult timp in pozitia sezut
  • Presiunea este eliberata si se ofera senzatia de confort – aceasta sustine coloana vertebrala si elibereaza presiunea din zona coccisului
  • Imbunatateste circulatia sangelui si corecteaza postura – prin o pozitie corecta in scaun se reduce durerea de spate si presiuna din coapse si sezut ducand astfel si la o imbunatatire a circulatiei sangelui.

Pe lista beneficiilor de care se mai bucura cei care investesc intr-o perna pentru sezut cu gel de la OrtoSan.ro se numara si faptul ca aceasta relaxeaza musculatura, are garantie pe viata si nu are conraindicatii.

Perna pentru sezut cu gel | OrtoSan.ro

perna pentru sezut cu gel

Stand pur si simplu pe un scaun, oamenii tind la un moment dat sa aiba o pozitie gresita, ceea nu este deloc benefic pentru sanatatea lor. In schimb, daca au o perna pentru sezut de calitate, ei devin mult mai constienti de modul in care trebuie sa stea pe scaun.

Luand in considerare toate avantajele anterior mentionate, persoanele care isi doresc sa simta o imbunatatire a pozitiei pe care o au cand stau pe scaun pot investi cu incredere in perna de sezut potrivita de la Ortosan.ro. Cu ajutorul unui obiect atat de simplu, toata lumea poate scapa de durerile de spate si isi poate pastra o postura corecta!