Acasă Servicii Diverse Cui se adreseaza anunturile de tip “cumparam carti”

Cui se adreseaza anunturile de tip “cumparam carti”

Specialistii de la CumparCarti.ro ofera vanzatorilor toate aceste beneficii si asigura deplasarea la domiciliul acestuia pentru a ridica orice cantitate de carti.

In ultima vreme sunt promovate tot mai des anunturi cu titlul cumparam cartiinsa exista multe persoane care vand carti si care inca nu au aflat despre aceste anunturi si despre beneficiile pe care le ofera.

O persoana vinde carti din biblioteca personala fie pentru a face loc altor carti, fie pentru a castiga un venit suplimentar rapid in urma vanzarilor. Pentru un pasionat de lectura, cartile sunt adevarate obiecte valoroase si este foarte important ca acestea sa nu fie irosite. Dupa lectura lor insa, de cele mai multe ori acestea sunt asezate in biblioteci si uitate, deoarece mereu apar carti noi de citit.

“Cumparam carti” – ce ofera aceste anunturi

Acest tip de anunt este specific anticariatelor care isi arata disponibilitatea de a cumpara carti in cantitati mari, indiferent de domeniu. Vanzatorii de carti sunt incurajati sa profite de aceste anunturi, deoarece li se ofera oportunitatea de a-si vinde cartile vechi pe care nu le mai folosesc sau care nu isi mai gasesc utilitatea in biblioteca lor personala. Vanzarea se desfasoara foarte rapid si nu implica costuri suplimentare.

Alte avantaje ale vanzarii catre anticariat

Anumite anticariate ofera posibilitatea vanzatorului de a solicita ca specialistii sa vina la el pentru a cumpara cartile. De asemenea, evaluarea cartilor se efectueaza gratuit de catre specialisti. Singurul aspect important este starea cartii, deoarece este important ca aceasta sa nu fie extrem de deteriorata sau sa aiba pagini lipsa, ceea ce ar prezenta un inconvenient in timpul lecturii.

Cumparam carti | CumparCarti.ro

cumparam carti

In plus, dupa stabilirea de comun acord a unui pret convenabil, plata se face pe loc. In acest fel, vanzatorul este scutit de orice efort si isi primeste banii rapid, fara a mai pierde timp si fara a negocia la nesfarsit cu strainii de pe internet.

Specialistii de la CumparCarti.ro ofera vanzatorilor toate aceste beneficii si asigura deplasarea la domiciliul acestuia pentru a ridica orice cantitate de carti. Indiferent de starea cartilor (noi sau vechi) si indiferent de domeniu, anticariatul cumpara carti de la cei care doresc sa asigure cartilor redobandirea utilitatii si sa castige in acelasi timp un venit suplimentar.