Acasă Fashion Ce avantaje obtii cu gene 3D?

Ce avantaje obtii cu gene 3D?

Reprezentantii de la salonul FreeStyleBeauty.ro sunt cei care se ocupa de aplicarea corecta, in conditii de igiena si maxima siguranta a genelor fir cu fir de inalta calitate – Premium Lashez Neicha cu lungimi cuprinse intre 8-15 mm

gene 3D

Aplicarea de gene 3D in Bucuresti este cea mai buna alegere pentru doamnele si domnisoarele care nu sunt multumite de aspectul genelor naturale. Este o metoda sigura de infrumusetare si de accentuare a ochilor.

Clientele care apeleaza la genele fir cu fir de vor bucura de un aspect nemaipomenit al ochilor chiar si fara machiajul aplicat. Cu toate astea, un machiaj va arata cu atat mai spectaculos purtand extensiile de gene.

Reprezentantii de la salonul FreeStyleBeauty.ro sunt cei care se ocupa de aplicarea corecta, in conditii de igiena si maxima siguranta a genelor fir cu fir de inalta calitate – Premium Lashez Neicha cu lungimi cuprinse intre 8-15 mm.

Cu o experienta de peste 4 ani in domeniu, lash artistul de la salon poate aplica gene clasice, 2D sau 3D clientelor, in functie de preferinte, forma ochiului si a fetei.

Am nevoie de gene 3D sau trebuie sa optez pentru o alta forma?

Specialistul in extensii de gene va sfatui fiecare clienta care va calca pragul salonului. Exista, de asemenea, extensiile de gene care ofera un look natural – total opusul celor 3D. Metoda clasica inseamna aplicarea unei extensii pe fiecare fir din genele naturale, la o distanta de 0.5 mm de radacina.

In acest fel, daca sunt aplicare doar firele clasice, volumul va depinde de numarul natural al genelor. Cu toate astea, pot fi aplicate marimi diferite ale firelor, la fel si curburi, pentru un efect wow, desi natural.

Urmatoarea dimensiune a extensiilor de gene este cea 2D – singura diferenta dintre acestea si metoda clasica de aplicare, este numarul de fire aplicate, fiind dublu in acest caz. Genele 2D rezista ceva mai mult decat cele clasice, avand in vedere numarul firelor aplicate.

Gene 3D in Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

gene 3D in Bucuresti

De asemenea, aspectul este unul pe care il ofera si machiajul aplicat – clienta poate opta acum pentru un machiaj simplu, de zi cu zi, deoarece ochii nu mai au nevoie neaparata de fard sau dermatograf.

In continuare, genele 3D sunt cele mai spectaculoase. Exista si cele 4D sau 5D, de asemenea, care ofera un efect ceva mai dramatic. Clientele pot uita de machiajul ochilor din momentul aplicarii extensiilor – ochii sunt conturati permanent, genele au volum si sunt alungite.

Odata cu vizita in salon, pentru o schimbare totala, dar temporara, clientele pot proba si achizitiona peruci din par natural. Efectul extensiilor de gene va fi acum unul nemaipomenit.