Acasă Magazine Online Carti de Milan Kundera

Carti de Milan Kundera

Daca sunteti in cautare de carti ieftine, nu neaparat doar cele scrise de Milan Kundera, accesati cu incredere printrecarti.ro.

Milan Kundera este un scriitor francez de origine ceha, care a plecat in exil in Franta in 1975 si a devenit cetatean al acestei tari in 1981. Inainte de Revolutia de Catifea din 1989, regimul comunist din Cehoslovacia a interzis cartile sale, insa in afara tarii a avut un succes imens, mai ales cu romanul ”Insuportabila usuratate a fiintei”. Este un pretendent permanent la Premiul Nobel pentru literatura, in repetate randuri fiind chiar nominalizat, insa nu a castigat niciodata.

Insuportabila usuratate a fiintei” este un roman publicat in anul 1984 si vorbeste despre doua femei, doi barbati, un caine si viata lor din primavara anului 1968, traita in Cehoslovacia. Acest roman exploreaza viata artistica si intelectuala a societatii cehe pana la instaurarea ocupatiei Uniunii Sovietice.

Gluma” este un roman genial despre dragoste, frustrare si rabunare si prea multi ani a fost gresit inteles din cauza implicatiilor sale politice. Acum, dupa prabusirea regimului cehoslovac impus de sovietici, acest roman a devenit mai usor de citit si inteles, primind valoarea care i se cuvine. O lucrare exceptionala care pune intr-o lumina noua eterna tema a existentei umane.

Exista situatii in care nu reusim sa recunoastem persona de langa noi, tocmai pentru ca indoim de propria noastra persoana. In romanul ”Identitatea” concizia merge mana in mana cu intensitatea, marcand inceputul unei noi calatorii labirintice in care cititorul trece in mod repetat granita dintre real si ireal, intre ceea ce se intampla in lumea de afara si ceea ce mintea creaza in singuratate.

Cu parti interrelationate, bogate in povesti, personaje si multa imaginatie, ”Cartea rasului si a uitarii” este romanul care i-a adus lui Milan Kundera, cel mai mare premiu international. Fiecare capitol al romanului este unic, constituind o etapa diferita a unei calatorii care duce in interiorul unei teme, unei idei, unei situatii unice.

Carti ieftine | anticariat din Bucuresti | printrecarti.ro

carti ieftine

Daca sunteti in cautare de carti ieftine, nu neaparat doar cele scrise de Milan Kundera, accesati cu incredere printrecarti.ro. Aici, in acest anticariat din Bucuresti, veti gasi o multime de carti noi sau vechi, din toate domeniile. Pe langa faptul ca preturile sunt foarte bune, varietatea de carti este mare, asa ca fiecare, indiferent de domeniul pe care il prefera, va gasi ceva care sa poata fi achizitionat!