Acasă Fashion 5 feluri in care poti purta blazerul

5 feluri in care poti purta blazerul

Blazerul este o piesa vestimentara mai ambigua atunci cand vine vorba despre stil, dar extrem de polivalenta sau de dinamica.

blazerul

Blazerul reprezinta piesa vestimentara cu cea mai respectabila reputatie. Si chiar daca cel mai adesea este asociat cu clasicul costum, acesta se poate simti foarte bine si alaturi de alte piese vestimentare. Dovada in cinci idei de tinute care sa te inspire.

Blazerul este o piesa vestimentara mai ambigua atunci cand vine vorba despre stil, dar extrem de polivalenta sau de dinamica. Pe de o parte poate incarna forta si rafinamentul unei tinute extrem de formale si de pe de alta parte, renunta la orice aspect formal si poate deveni o piesa de baza din orice tip de garderoba.

Blazerul in versiune pro. Foarte sobru, dar extrem de sic, blazerul inspirat de sacoul de la smoking arata cel mai bine alaturi de o pereche de pantaloni cu imprimeu Prince de Galles si alaturi de o pereche de mocasini cu varful ascutit. Dar si de un cardigan oversize cu motiv pied-de –poule.

Blazerul in versiune rock. Vrei sa iti schimbi total atitudinea? Poarta in acest caz blazerul in cea mai frumoasa versiune rock. Seara, blazerul lasa deoparte toate inhibitiile si arata cel mai bine alaturi de un tricou mai loose cu un imprimeu mai rock pe care sa il pui cel mai bine in valoare cu o pereche de pantaloni din piele sau cu o fusta, de ce nu. Botinele cu toc pot completa de minune totul.

Blazerul oversize. Este un blazer din ce in ce mai in tendinte care te ajuta sa obti cele mai frumoase tinute. Il poti purta ziua alaturi de un total look si il poti purta seara alaturi de o fusta mini si de o pereche de bascheti.

In versiune sporty sic, blazerul se poate purta alaturi de un tricou cool sau chiar de un pulover tip sweat cu mesaje. In picioare poti purta o pereche de bascheti pentru cel mai sporty look. Completeaza totul cu o esarfa si nu ai cum sa dai gres.

Blazerul seara arata cel mai bine alaturi de un top cu dantela care ne duce cu gandul la cea mai sexy lenjerie. Completeaza totul cu o fusta din piele si pantofi cu toc si vei atarge toate privirile cu siguranta.