Acasă Magazine Online Folosesti cosmetice organice? Daca da, ai facut cea mai buna alegere!

Folosesti cosmetice organice? Daca da, ai facut cea mai buna alegere!

Zabe.ro, un magazin cu produse ecologice sustine faptul ca cel mai important avantaj al produselor cosmetice naturale este ca acestea sunt sigure pentru toata lumea.

magazin cu produse ecologice

Cand vine vorba de cosmetice organice, acestea nu utilizeaza testarea pe animale, deoarece se stie deja ca ingredientele utilizate sunt sigure pentru oameni. Multe produse care trec prin procesul normal de producere a produselor cosmetice sunt supuse unor teste riguroase pe animale.

De ce sa folosesti cosmetice organice?

Cosmeticele obisnuite contin multe ingrediente diferite, inclusiv substante chimice, conservanti si culori artificiale pentru a numi cateva. Desi nu toata lumea este alergica la aceste ingrediente, aplicarea acestor produse cosmetice pe piele poate provoca imbatranirea prematura a pielii.

Utilizarea zilnica a machiajului cu toate aceste ingrediente nenaturale poate duce la cresterea uscaciunii, a liniilor fine si chiar a ridurilor care apar mai repede. Dimpotriva, produsele organice vor avea efectul opus si vor proteja mai bine pielea.

Deoarece majoritatea produselor de machiaj traditionale sunt realizate cu substante chimice si alte ingrediente nenaturale sau prelucrate, acestea sunt de obicei parfumate pentru a masca mirosul acestor ingrediente. Multe produse cosmetice au mirosuri puternice care pot fi iritante pentru unele femei.

Cei care sufera de astm, sinuzita, migrena si probleme de respiratie pot fi deranjati in special de aceste mirosuri puternice. Pe de alta parte, produsele naturale au parfumuri mai blande. De asemenea, pot contine uleiuri esentiale organice care actioneaza ca parfumuri si sunt utilizate in general pentru aromaterapie. In loc sa fie iritant, mirosul produselor naturale poate fi relaxant si benefic.

Pe langa continerea substantelor chimice, multe produse fabricate in mod traditional contin si toxine. Mercur, arsenic si cadmiu sunt doar cateva dintre elementele gasite in produsele de infrumusetare. Expunerea pe termen lung la aceste toxine poate provoca reactii adverse nedorite. Produsele naturale si organice sunt facute cu mai putine dintre aceste toxine.

Cosmetice organice | magazin cu produse ecologice | Zabe.ro

cosmetice organice

O problema obisnuita cu multe produse cosmetice este ca acestea tind sa impiedice pielea sa „respire” si sa infunde porii. Se stie ca produsele de machiaj si de infrumusetare care au acest efect asupra pielii sunt comedogene. Zabe.ro, un magazin cu produse ecologice sustine faptul ca cel mai important avantaj al produselor cosmetice naturale este ca acestea sunt sigure pentru toata lumea.