Acasă Retete Culinare 3 motive pentru a comanda torturi personalizate

3 motive pentru a comanda torturi personalizate

Pe site-ul eTorturi.ro pot fi gasite mai multe tipuri de torturi si prajituri disponibile pentru orice tip de evenimente si pentru persoanele de toate varstele, obtinute din ingrediente naturale

Ideea de a face o petrecere cu torturi personalizate este una dintre cele mai apreciate in prezent, fiind inspirata initial de la americani. Torturile personalizate vin cu o serie de avantaje importante pe care fiecare persoana care vrea un tort perfect ar trebui sa le ia in calcul.

Torturi personalizate cu ingrediente selectate de sarbatorit

Cea mai buna varianta este ca atunci cand se alege un tort aniversar personalizat, cel care comanda poate scoate sau introduce diverse ingrediente inapoi.

Acest lucru este foarte important pentru ca atunci cand sunt cumparate torturi standard cu nuci de exemplu, cumparatorul nu poate scoate nucile, in timp ce atunci cand tortul este personalizat, poate solicita sa se respecte toata reteta mai putin nucile.

Torturile aniversare pot fi customizate cu poze

Pozele comestibile sunt din nou in trend si foarte multe persoane comanda astfel de torturi atat pentru petrecerile copiilor cat si pentru sarbatoritii adulti. Aceste torturi sunt cu adevarat speciale si se vor transforma intr-un cadou unic si interesant pentru sarbatorit.

Este suficient sa fie aleasa o poza relevanta, care sa aduca amintiri pozitive sarbatoritului si nu mai este nevoie de alt cadou. Torturile acestea sunt potrivite inclusiv pentru indragostiti pentru zile precum Valentine’s Day.

Torturi personalizate | Tort aniversar | eTorturi.ro

torturi personalizate

Personalizarea torturilor cu figurine

Torturile pot fi personalizate si cu figurine din martipan sau chiar din plastic asa cum se intampla in cazul papusilor. Aceste torturi cu figurine sunt potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei, atat pentru adulti cat si pentru copii deoarece sunt superbe si pot reflecta exact pasiunile celui care primeste tortul.

Pot fi facute astfel torturi cu printese, cu masinute, cu inimioare si iepurasi, dar si torturi cu aparate de fotografiat, rujuri si cosmetice sau chiar pantofi cu toc, pentru adulti in functie de pasiunile fiecaruia. Tot in aceasta categorie intra si torturile tematice.

Pe site-ul eTorturi.ro pot fi gasite mai multe tipuri de torturi si prajituri disponibile pentru orice tip de evenimente si pentru persoanele de toate varstele, obtinute din ingrediente naturale selectate cu atentie de specialisti in cofetarie care stiu exact cum se combina ingredientele.