Acasă Diverse Impactul cuvintelor din carti asupra citiorilor

Impactul cuvintelor din carti asupra citiorilor

Facem achizitii de carti de orice fel, vechi sau noi, subtiri sau groase, scrise de autori consacrati sau necunoscuti. Important este continutul, iar daca acesta a fost unul de impact, ar fi pacat sa nu-l impartasiti cu altii.

Achizitii de carti

De la citirea unei etichete de pe un produs pana la e-mail-uri, reviste, ziare si carti, oamenii nu prea pot trai fara sa citeasca, dependentii fiind de orice fel de cerneala, traditionala sau digitala. Satisfactia imensa de a citi si termina o carte este ceva pe care nimeni nu o poate indeparta si nici incalca.

Cuvintele pe hartie sau ecran sunt in totalitate detinute de persoana care le decodifica. Cand Polonius il intreaba pe Hamlet ce citeste, raspunsul este autodeclaratia perfecta a cititorului suveran: ”cuvinte, cuvinte, cuvinte”. Cuvintele sunt balsam pentru suflet, arme care ucid sau licori care vindeca. Cuvintele au putere, la fel de mare sau chiar mai mare decat puterea unui luptator.

In minunata izolare a unei carti, imaginatia umana isi gaseste atat intimitatea, cat si hrana. O carte devine un pasaport pentru o stare libera, fara cenzura, in care imaginatia este suprema si neinhibata. Unii cititori compara intalnirea cu o carte ca fiind o conversatie intima, asemenea unei intalniri cu un vechi prieten.

O carte este, de asemenea, o companie seducatoare ce poate fi luata in tren sau avion, la plaja sau chiar in baie. Cartea este un cadou intotdeauna inspirat, o lumina in noapte, o vorba in tacere, un sfat la nevoie, o binecuvantare in vremuri triste. Pace in furtuna si soare pe timp de vreme rea. Cartile sunt totul, dar mai ales modul in care mintile luminate ale tuturor timpurilor isi transmit ideile generatiilor viitoare.

Numarul de cititori poate spune multe despre o carte, despre valoarea pe care o are, insa cel mai mult coteaza impactul asupra oamenilor care si-au transformat viata in urma citirii unei carti. Puterea transformatoare este imensa, iar cei care o inteleg si se lasa modelati sub influenta cuvintelor nu au decat de castigat.

Achizitii de carti de orice fel!

carti

Daca detineti o carte care v-a transformat viata, gandurile si simtirea si doriti sa o impartasiti cu altii, o puteti vinde. Cumpar carti in regim de anticariat. Nu trebuie sa fie noua, insa conteaza sa aiba o stare buna care sa permita o utilizare eficienta. Facem achizitii de carti de orice fel, vechi sau noi, subtiri sau groase, scrise de autori consacrati sau necunoscuti. Important este continutul, iar daca acesta a fost unul de impact, ar fi pacat sa nu-l impartasiti cu altii. Accesati http://www.anticariat-carti.com/ si aflati toate detaliile necesare unei tranzactii reusite!