Acasă Diverse Idei de destinatii city trip feerice de descoperit in perioada sarbatorilor de...

Idei de destinatii city trip feerice de descoperit in perioada sarbatorilor de iarna

destinatii city trip feerice

Ho, ho, ho! Se aude? Renii lui Mos Craciun incep deja sa se pregateasca si Craciunul va bate in curand la usa. Si daca, in aceasta iarna, te-ai hotarat sa te bucuri de magia sarbatorilor de iarna in cele mai feerice destinatii, foarte bine!

Cele mai bune idei de city trips

Copenhaga.

Daca vorbim despre Craciun, trebuie sa vorbim neaparat si despre partea de nord a Europei. Capitala daneza are o multime de asi in maneca: adorabile piete, casute colorate, dar si putina magie, adica reteta unui Craciun cu adevarat magic.

Pentru si mai multa magie se poate ajunge si pe la splendidele gradini Tivoli, unul din cele mai vechi parcuri de distractie, care se impodobeste cu mii si mii de lumini in aceasta perioada.

Disney.

Pana pe 9 ianuarie, supereroii de la Disney asteapta pe cei mici dar si pe cei mari sa sarbatoreasca magia Craciunului asa cum trebuie. La fel ca in fiecare an, eroii au prevazut o multime de surprize, decoratiuni si cadouri minunate.

Praga.

Praga este orasul ideal pentru a profita de un Craciun de neuitat fara o gaura imensa in buget. Piata de Craciun este una din cele mai fermecatoare din Europa. Se vor gasi aici o multime de dulciuri si mici cadouri tipice. Cu putin noroc, poate ca va si ninge pentru un plus de farmec!

Rovaniemi.

Sau poate ca cineva doreste sa viziteze orasul lui Mos Craciun. Nimic nu poate fi mai tipic decat Laponia pentru a petrece un Craciun mai mult decat minunat. Te vei bucura de cele mai frumoase decoratiuni si te poti intalni cu celebrul Mos Craciun si ai sai reni.

Koln.

Este destinatia ideala unde poti sa te bucuri de o sesiune extraordinara de shopping. Aici nu este una, ci sunt sapte fabuloase piete de Craciun care se intind pe tot centrul sau.

Londra.

Stradute perfect decorate, un patinoar imens, piete adorabile, o mare roata iluminata…. si mai ales, un Harrod care straluceste cu mii si mii de lumini… Londra inacrenaza perfect spiritul magic al Craciunului.